Hejsan hejsan!

Nu sitter jag här hos mina små söta  kusiner och har det supermysigt! Vi ska laga smothie och mysa ikväll! Haha, men ha det super!


Här vill Tilda skriva:

bajs

Ja. det var Tildas hälsning till er alla:) Fint? Hahaa, hon är lite busig idag. Puss och kraam <3<3

Idag vart idag och dagen vart idag!

Todiloo! Ja, här är då dagens klädval:) Gillar bilderna även om de inte är helbilder så att säääägaa:)

443677-303

              443677-301   

- Skinnimitation, H&M (egentligen införskaffad från tradera, yeeeho) 210 kronor
- Tröja, köpt på H&M
- Kjol, tillklippt t-shirt
- Halsduk, H&M 79.50 kronor
- Väska, Second Hand 65 kronor
- Svarta ballerinaskor (som man ej ser på bilder)
Och för att lägga till en sak så hade jag (inte så matchande:P) prickiga strupor på mig också:) Haha..


Glass med jordgubbar, me like!

Har precis mumsat i mig en massa glass och jordgubbar. Ekologiska jordgubbar, stora som sjutton, och söta som socker. Åh,vad gott det var. Glassen var gammeldags vanilj och så söt att man nästan smälte. Gottgottgottgott.. Haha, snart ska jag lägga in dagens klädval ^^. Hmm.. Det var väldigt kallt idag så några snygga utomhusfotografier blev det då inte:P Just nu håller jag på att tvätta. Eller kanske inte just nunu haha men jag gör det ändå. Förresten! Jag kommer kanske inte kunna vara så "aktiv" på bloggen dessa dagar fram till söndagen. Jag ska ju resa iväg men jag ska försöka sno åt mig en dator på kvällarna:) Kameran tar jag sååklaart med mig så ni ska få se mina söta små kussingar (kusiner:P). Ni kommer tycka de är sockersöta:) Men nu ska Sally gå och lägga sig. Haha, ja ni tycker säkert det är tidigt men jag måste upp tidigt imorgon bittida så jag vill få lite sömn. Dessutom så bara lääängtar jag efter att få krypa ner bland de fluffiga kuddarna och läsa en Lotta-bok. O, o vad mysigt.. Ha det så gottgott, pussar och kramar! <3

Lyckade inköp av Sally!

Ja, applodera nu;) Moaha.. Jag har lyckats införskaffa tre snygga plagg (två klänningar och en topp) för endast 199 kronor! De du;) Hihi! Fantastiskt.

   

Packar för fullt:)

Ja, nu var det dags att packa! Imorgon far jag som sagt till Varberg, yippie! Problemet är bara: vad ska man packa? Jag har tänkt packa kläder, tandborste, skor, BÖCKER (very important) och så vidare.. Men mer vet jag inte, vad behöver man egentligen? Ingenting! Haha, nää skämta. Men det löser sig på något sätt. Oj! Nu måste jag dra till the ICA för att inhandla shampo, iste och vaniljglass. Ja, see you later alligator:)

Långtråkig dag..

Hej! Den här dagen har gått så långsamt så att till och med en snigel skulle kunna köra i racerfart i gemförelse till dessa tråkiga 12 timmarna. Och gissa varför den har varit så tråkig och långsam! Vi hade nämligen två nationella prov! Och sedan har mitt humör inte varit på topp.. De två proven gick nog inte alls som jag hade tänkt mig. Matten var väl klurig men om vi hade haft lite längre tid på oss så skulle det gå MKT bättre:) Franska nationella prov hade vi också. Hmm.. Konstig? Ja. Men men det var bara till att köra igång. Inte för att jag förstod allt jag läste men jag svarade väl på nästan alla frågor:) Imorgon, då händer det något kuligt! Då ska jag nämligen upp till Varberg. Skojjskojj som in i bomben. Jag ska passa mina kusiner nu över lovdagarna:) Tihi! Så skojj! Och på tåget kommer jag ha all tid i världen att läsa ett par Lotta-böcker. Nej, gud vad mysigt det kommer att bli:). Nu ska jag ut i trädgården och klicka lite dagens klädvalbilder. Hej so long!

Hejsan!

Nu vart det morgon igen! Idag vaknade jag halv sex. Fast jag trodde klockan var halv åtta, haha så jag flög upp ur sängen som en blixt. Jag hade visst sett fel på timvisaren:P Men jag kunde inte somna om så det fick bli lotta-boken som hjälpte mig på traven där:) Nu ska jag äta plättar:) Mums! Så gott med plättar till frukost, lite smålyxigt också:) Sedan får det väl bli till att packa skolsakerna och dra iväg till (haha jobbet höll jag på att skriva) skolan. Jag kommer tillbaka och bloggar i eftermiddag. Då ska jag berätta hur matteprovet gick:P Hehe.. Hej svejs!


Two beauties!

Åh, titta vad jag fann på ellos.se! Riktigt fina sommarkläder <3

443677-297443677-296

Åh, jag älskar den rosa pastellfärgade klänningen, vacker! Och linnet! Så härliga plagg att bara slänga på sig på sommaren efter man har badat och är lite småfrusen. O, vad jag längtar till sommarvärmen.

Tjodelej!

Hejsan! Ja, idag har vädret varit super! Fint väder rakt in på kvällen också. Jag tror faktiskt att jag ska komma på ett sätt att komma upp på vår bod ute i trädgården. Det vore perfekt att kunna lägga sig där med en bok och sola:)

Jag har inte kunnat ta något fotografi på dagens klädval på grund av att min kamera fortfarande är urladdad. Ja, jag var riktigt lat igår så det blev ingenting gjort:P By the way, matteprovet är inställt tills imorgon. Jippie! Nu har jag ännu en dag kvar på mig att öva. Så jag ska nog börja med det nu. Imorgon ska dagens klädval in minsann och da!  Ha en suverän fortsättning på dagen, puss! <3

Morning korsning!

Hejsan! Idag är det srålande väder:) Haha, jag hade satt väckarklockan på 6 men nej, såklart somnar jag om och går istället upp 7. Typiskt mig:P I alla fall så är det nationellt prov i matte idag. Hoppas det går bra säger jag bara. Sedan ska jag till tandläkaren :S ööööhhh... Hatar att gå dit. Jag är så rädd för att ha hål. Och den där fotografi-saken där man ska foografera tänderna är för hemsk. Det gör ont som tusan. Men det är bara att stå ut. Nu ska jag ner till köket och dricka smoothie (hallon, banan och baniljyoughurt). Hej svejs!

Traddilej!

Haha, vad tycker du om mina "hejjanden"? Väldigt påhittiga haha. Just nu sitter jag och min mattebok här och har det mysigt. Haha, eller inte. Tänkte faktiskt sätta väckarklockan på sisådär halv sex så jag hinner gå ut lite och fixa igjordning mig. Det kommer ta en väldans tid eftersom jag inte vet vad jag ska ha på mig:P Men jag får väl rota lite och se om jag hittar något.

Mätt och belåten är jag efter kladdekakan jag bakade precis. Haha, mamma kom upp och frågade om det var jag som hade ätit allt som var utskuret från formen och jag sa "ja-a" lite oskyldigt. Hehe, hade tagit halva kakan:P Men jag behöver lägga på mig lite:P Vad händer annars i veckan då? Jo, jag ska iväg till Varberg på onsdag. Ska passa mina små kusiner <3 Nej, gud vad skojjigt det ska bli! De bor uppe i Varberg så jag får resa dit med bil och tåg. Då kanske det inte blir så mycket bloggande precis. Men jag ska försöka blogga lite på kvällarna:) Ha det bra, puss! <3



En kjol jag sydde till av en gammal tröja:) Snyggt va?

My outfit today :)

Hallå! Det är en solig dag och humöret står på topp;) Tyvärr så fungerade inte kameran (batterierna) men Frida var villig att ta bilder på sin mobil. Så kvaliten är inte som det vanliga, men det betyder inte att bilderna blev dåliga :)

443677-289

                                

      443677-290       443677-292

443677-291

Haha, lite flummbilder men jag tyckte de blev coola:)


Idag bär jag en svart/vit randig t-shirt från H&M 69.50 kr (den jag fick på posten för några dagar sedan), svarta leggings också från H&M, mysig aprikosfärgad tröja och tygskor från Monki 350 kr och 180 kr. Sedan hade jag också en halsduk, från H&M 79.50 kr och en väska som jag fått av mormor. Oj! Solbrillorna höll jag på att glömma. De är från Lindex, kostade 39 kr. Ha en bra dag!


Snygga H&M kläder:)

443677-288

Här är då några av mina H&M-favoriter:) Vad tycks?

Hejsan hoppsan!

Idag har vi haft föreställningar i skolan. Roligt som bara den;) Haha, Bis och Vincent mimade och spelade teater till en Bellmanlåt, sedan var det flera band som spelade och jag och Vincent presenterade alla. Haha, roligt! Ikväll ska vi grilla! Åh, det känns som en evighet sedan man kunde grilla ute i trädgården:) Men nu är det varmt och härligt. Förresten! Jag kunde inte sätta in bilderna på dagens klädval. JAg måste trixa och fixa lite med datorn. Det är nämligen så att Frida fick ta bilderna på mobilen och nu kan jag inte ladda upp dem. Har bilderna i datorn men det fungerar inte att få in dem i någon mapp eller någonting åt det hållet. Så dagens klädval kanske kommer upp imorrn. Just nu sitter jag och dricker iste. Åh, det är såå gott. En macka slänge jag i mig också, behövde lite mat i magen. Haha, jag fick ett riktigt sockerbehov helt plötsligt men vill inte köpa något onyttigt så det fick helt enkelt bli en fullkornsmacka. Men det är ju lika bra det:) Bättre det än goodis.

Imorse avbeställde jag en kjol från H&M. Jag tänkte länge på om den skulle passa mig. Eftersom storlek 34 är för litet och 36 är för stort så blev det lite krångligt. Därför avbeställde jag den. Nu har jag 129 kronor till godo:) Tihi! Men jag vet bara inte vad jag ska köpa. Kanske så väntar jag tills de fått in lite nya kläder;) Tralalala.. O nej! Kom på att det är matteprov  imorgon. Kära gamla plugg, du ger dig aldrig. Det är väl bara att börja öva då. Hoppas det inte blir svårt. Det var ganska många som sa att provet var kämpigt och några som sa att provet var lätt som en plätt. Hmm.. Jag undrar vad jag ska tro på:P Men jag får väl träna i alla fall:) Nu ska jag ner och kika efter vad som grillas. Kramar! ^^


God morgon alla vakna!

Hejsan hejsan! Idag hade jag satt väckarklockan på fem för att vi ska vara i "skolan" klockan tio och jag ville inte sova bort ledigheten innan dess. Men så somnar jag såklart om! Och gick upp gjorde jag vid sju. Jag är så dum:P Haha nu hinner jag inte med någonting. Vi ska vara där tio som sagt sedan ska vi ha en föreställning klockan ett som kommer pågå lääänge. Jag ska presentera alla framträden. O, o jag kommer göra bort  mig, och säkert snubbla över någon tråd eller lägga fälleben på folk. Det här låter inte bra:P Men ja, även om jag kommer göra bort mig behövs lite frukost. Min mage skriker efter mat, så hungrig är jag. Haha.. Undrar bara vad jag ska sätta på mig. Ajja! Jag kommer blogga ikväll när jag kommit hem från vår föreställning och då lägger jag ut dagens klädval:) Puss och kram! <3

Our garden - a nice little place

Där finns ett fint litet ställe i Simrishamn som är vår trädgård. Denna trädgården är full av blommor och hela tiden kan du höra fåglarna sjunga. Jag älskar det och vill aldrig lämna det <3

 There is a nice little place in Simrishamn that's our garden. This garden is full of flowers and all the time you can hear birds that's singing. I love it here, and I never want to leave it <3

443677-279

                                        

                                       

443677-286

443677-284


          





Den puffiga blå

Åh, vet ni vad jag hittade? Tack vara Gloria-Karin så fann jag min blåa, puffiga klänning som jag sydde för ett år sedan. Vad den är vacker ^^. Jag tror bestämt att jag fått en konkurrent till min svarta klänning med spets som jag fixade till skolavslutningen. Det står mellan dem två, vilken ska jag välja?

Rolig dag ^^

Hejsan svejsan! Idag har jag bland annat varit på loppis:) Yee! De har startat nu, kanske jag ställer mig där nästa lördag haha. I alla fall så har jag varit med om något jätteskojj. Vi var nämligen på ett ställe där de bygger upp ett bilmuseum. Det är vår granne som är delägare så vi fick komma in och titta på de gamla bilarna och gud vad kul det va! Jag fick bland annat se en riktigt cool bil som har avrit med i en av James Bondfilmerna. Tänk om Jean Conery har tagit på den!! Då svimmar jag ;) Haha, han är liksom bäst;) Sedan, håll i er nu, fick jag SITTA i kungens gamla porsche!! Shit vad jag var lycklig när jag satt där och höll i ratten;) Haha.. Hoppas verkligen jag får sommarjobb där. Jag vill nämligen servera i caféet. Men nu är det mat (väldigt tidigt) så nu ska jag ner men jag kommer och bloggar ige såklart. Hej so long!

Loppisfynd;)

Tjolahoppsan! Idag har jag fyndat saker på loppis! Haha, en massa Lotta-böcker och ett par byxor för 6 kronor. Jag greja lite med dem så blir det perfekt:) Nu ska jag skriva ett brev till mitt sommarjobb:) Hoppas jag får jobbet! Men först ska jag äta lite lunch och klä på mig lite bättre kläder än mjukisbrallor och t-shirt. Jag klickar en bild på fynden och lägger upp dem på bloggen lite senare:) Ha det bra, puss o kram !

Snyggillisnygga bilder:)

Haha, ja när jag och Frida käkade som sagt glass i hamnen idag (varsin sin 30, magen blev stor:P) fick jag plötsligt syn på några riktigt söta blommor. Gula var dem, superfina! Så därför ställde vi oss och började fotografera;) Haha, så här blev det snygga resultatet:P

443677-270

443677-271

443677-269

Haha, Fridas snygga pekfinger sticker fram där;) Nej nu ska jag rusa ner till köket och hjälpa mamsen med maten:) Oooo vad gott det ska bli med sushi:) Puss och kraam!

Idag!

Ja, idag hade jag på mig min nya tröja. Mysig som bara den <3 Ville inte ta av mig den på hela dagen haha.

Fotografen är proffsiga Frida;)
443677-267

     

- Skinnjacka (imitation), H&M (köpt på tradera) 210 kronor
- Tygskor, Monki 180 kronor
- Väska, Second Hand 65 kronor
- Brottarlinne, H&M 129 kronor
- Tröja, Monki 350 kronor
- Jeans, Cheap Monday, 399 kronor
- Halsduk, H&M 79:50 (den nya som jag fick på posten igår^^)

Tjohejsan!

Hej hej! Det känns som det var ett tag sedan jag bloggade, men här är jag igen! :) Det är fredag, en heeelt underbar dag. Ikväll blir det SUSHI. Love it <3 Är det någon mer som bara ääälskar sushi? Tralala.. Det känns bra med lite matnyttigt i magen, jag och Frida har liksom ätit varsin SIN 30 (två kulor, mjukglass, grädde, gräddbulle och topping) och delat på en stor pommes:) Det känns som det var evigheter sedan jag vågade stoppa i mig något sådant onyttigt som pommes. Haha. Vill ni se vad jag fyndade igår förresten? Riktigt härliga saker från Monki.



Jag bara älskar dem. Tröjan är oversize och ska sitta lite snätt över axeln. Skitsnyggt om man viker upp tröjärmarna så de blir kortare. Pumpsen är himmelsblåa, jeanstyg. Så söta:) Ska ha dem till skolavslutningen så egentligen ska jag inte visa dem riktigt ännu;) Haha, men det gör ingenting:) Tröjan kostade 350 kronor, likaså pumpsen:)

Hej så länge!

Kvällsning!

Hejsan! Har precis kommit hem från Malmö :) Oo, jag är så happy;) Jag köpte den EFTERLÄNGTADE tjocktröjan från Monki och ett par snyggillisnygga klackskor (i jeanstyg). Yeah! Sedan var vi på workshop på ett gymnasie, shit avd kul vi hade! Kände inte en enda men vi skulle göra en stol i grupper så det var bara att sammarbeta. Jätteskojj! Ja, vad har hänt annars då? Inget:P Haha jag somnade om imorse efter det att jag hade bloggat så jag fick ingen tid åt matten. Grr.. Jag vet inte om jag kommer att klara nationella provet i matte nu. Men det får gå som det går. Jag kanske kanske hinner öva imorgon bittida. Lite snabbgenomgång:) Tihi! By the way, skorna och tröjan slänger jag upp på bild imorrn. Och ett par plagg från H&M som också kom idag. Pussar och kramar! <3 SOv så goott!

Go morr'n!

Toodilejhej! Hur har alla det idag? Vädret här nere i Skåne är inte det bästa (frost:S) men det blir väl bättre senare. Hur har ni det? Hoppas det är brabra! Idag ska jag ta det lugnt, läsa lite och så. Sedan ska vi in och kolla på en skola i Malmö. Det ska bli riktigt skojjigt. På tal om skojjigt! Jag ska hitta en färg till migg rum. Jag ska nämligen måla om. Spännande va? Undrar vad det blir för färg. Jag har ett ganska mörkt rum, inte så stor fönster, så därför borde jag ha lite ljusare färger. Kanske en mörk fondvägg och resten ljust. Vad fint det kommer att bli. Dessutom kanskejag ska få en till garderob. En likadan såklart:) Åh, det kommer bli suveränt! Jag kan ju visa vilken färg jag bestämmer mig för lite senare. Hoppas nu inte att vi ska flytta:P Haha. Men jag tror inte att någon vill flytta in i mitt rum om det finns en ko/gris på väggen. Ja, det är en ko men alla säger att det är en gris. Men jag målade den så det är ko. Haha. O, jag längtar till Malmö. Kanske vi slinker in på Monki. Love that shop:) Haha, jag var helt  gaalen när jag gick in på deras hemsida (monkigirl.se). Det fanns så snygga kläder så jag höll på att storkna. Men ni får ha det så bra, bloggar ltie senare, HEJ SO LONG!

Jag tog några fina vårbilder igår också. Så härliga blommor vi har i trädgården ^^.
443677-265
443677-264


Klänning idag:)


443677-263

Idag blev det klänning från Lindex, vit t-shirt från Monki och sjal också från Lindex. Hoppas ni haft en bra dag! Nu ska jag ta mig an matten:)

Monki

Monki är en av mina favoritaffärer! De har hur mycket coola plagg som helst. Och jag faller för varenda en:) Detta är några av de snyggaste plaggen jag har sett:P Haha.

Bilderna är tagna från monkigirl.se (Monkis hemsida). Love them all! Do you? ^^


Tjo!

Har precis varit ute och lämnat mina kläder på Second Hand. Äntligen! Jag visste först inte att man var tvungen att boka tid. Hmm... Men nu är de lämnade. Problemet är att jag är sy förbaskat yr:S Och trött.. JAg tror det kan bero på mina tabletter jag tar:P För allergin. Det står nämligen på dem att man kan bli yr men att det är ovanligt. MEn nu ska jag tänka på imorgon:) Då ska nämligen jag, mamma och kanske HAnan åka till Malmö för att kolla upp ett gymnasium. Trevligt! Men först ska vi gå lite på stan och kanske fika. Mysigare kan det inte bli:) Hur har ni haft det ute i solskenet då? Hoppas det varit super! Jag ska snart ut och sätta mig i solstolen där ute och sola lite. Och räkna matte. Haha.... Men det får jag göra när inte Alice och hennes kompisar (har ingen aning hur många de är eller vilka de är) har gått in. För nu är de ute i trädgården:P


Oj!

Haha, fick precis reda på att Frida också var hemma idag. Så skojjigt för nu kan vi faktiskt prata i telefonen hela dagen:) Tihi! Fick ett jättegulligt sms av A-Y idag:) Hon undrade hur det va med mig sedan igår, så snällt <3 Men ha det super!

Trevlig morgon!

Morning alla läsare! Idag vaknade jag av en sommarlukt - jordgubbar! Jag låg där i ja, sisådär en halvtimme och laddade batterierna innan jag steg upp för att äta frukost. Som ni ser måste jag vara hemma idag, på grund av att jag var sy yr igår. Men det ska gå över:) Om det blir lite varmare så tänkte jag sätta mig ute på trädgårdstrappan och sola lite (såklart ska jag äta jordgubbar med grädde när jag sitter och solar). Göra läxor måste jag också. Jag har SO-läxa, NO-läxa, Engelskaläxa, Matte-läxa, franskaläxa och bildläxa. Mycket va? Ja! Haha. Men det är bara att ta itu med dem. Man lär ju sig mycket. Just nu sitter jag och skriver om örat. Haha.. Men ni får ha det suveränt! Hej so long! Förresten! Jag fick MVG på musikprovet vi hade. Jippie! Jag är så glad. Jag som trodde att jag inte kunde något om musik, rytm och harmoniiiier. Haha men det kunde jag visst;)


Lika?

Vad tycker ni? Är de lika? Vilken klänning är snyggast, den från Forever21 eller den från H&M? :)

 
H&M              Forever21

   
H&M                 Forever21

Rotar;)

Ja, jag har ju varit hemma nu ganska länge pga yrsel. Men den börjar avta och jagkände för att rota lite i mammas och pappas garderonb. Hihi, säg nu igenting:P Men vet ni vad jag hittade!? Jo, en jättesöt blå kappa. Med röda knappar! Så himla söt. Som en skepparkappa. Undrar om det var mammas när hon var liten:) Men ni ska få se en bild. Jag har lagt dit ett par röda pumps och en röd kuvertväska som egentligen är en börst:P


 


Liten titt på Dagens klädval:P

Okej, eftersom jag inte hunnit ta någon riktigt bra bild på dagens klädval får ni se mina skor och en liiten bit av klänningen:P Haha, men klänningen (eller tunikan) kommer från Lindex och är helt turkos. Volanger nertill:) Skorna kommer från Monki och sedan hade jag en halsduk med röda och oranga rosor på. Hoppas ni haft en bra dag!

443677-246

En snygg outfit?



443677-242



- Jeans och vit topp, Topshop
- Örhängen och kuvärtväska, Forever21
- Vita tygskor, Ellos

Har satt ihop en outfit, vad tycks?

Hej!

sitter här och tar det riktigt lugnt. Jag blev helt svimmfärdigt i skolan och va tvungen att gå hem och feber har jag nu... :( Men jag måste bli bättre imorgon, för jag vill jättegärna till skolan. Ha en bra dag!

Tjenare!

Hejsan alla läsare! Jo, som ni ser så har min design på bloggen blivit ändrad. Mycket bättre, tycker inte ni det? Haha, Hanna som har gjort designen äger balle;) Haha <3 (josefinhanna.blogg.se). Gå gärna in på hennes blogg. Och följ den ^^.

Just nu har jag luchrast, tänkte äta lite hemma. Jag kommer inte kunna vara vid datorn såå jättemycket idag för att jag ska ut på en massa ärenden på stan. Bland annat lämna kläder på second hand. Men jag lägger iaf in dagens klädval senare ikväll. Men ha det super, puss o kram!

Tjohej

Våren är underbar, tycker inte ni det? Nu kan man äntligen lägga undan den där tjocka halsduken och varma jackan och ta på sig svalare kläder och få njuta av solen =((^.^))=.. Men det betyder inte at t läxhögen försvinner. Den finns fortfarande kvar och plugga som en, ja nu tänkte jag säga gris men jag har ju bestämt mig för att inte lägga över allt på grisarna, så jag menar plugga sjuhelsike-bomb-mycket. Haha.. Å, vad jag vill till England! Jag och Elisbet vill gå och fika på vertenda ställe i hela London:) Och dricka smoothies. Mums! Men detta får bli efter plugget. Nu ska jag skriva om ekosystemet och livets uppkomst. Ha det bra, och kommentera jättegärna för det betyder mycket <3 kram!

Vår finfina utsikt från vårt klassrum:) Kan inte bli mysigare <3

443677-236

 (fel håll:P)

Vårbilder!

Eftersom jag älskar vårbilder så försökte jag ta lite egna. Eller hur blev de fina:)?

443677-232

443677-231

443677-234


Vårblommig!

Hejsan! Idag var det stålande väder och jag var inte alls lika allergisk som jag var i lördags och söndags. Jag bestämde mig iaf för att ta lite ute-bilder av dagens klädval:)

443677-235


 
Idag hade jag på mig en t-shirt, som jag använder som klänning. Både t-shirten och läderskärpet kommer från mormors garderob. Sedan har jag också på mig ett par rosa stövlar. Egentligen satte jag på mig dem för att jag var ute i trädgården. Men det blir ju vårkänsla i det också:) Ut nu och njut av det härliga vädret!


God natt kära läsare!

Tjo! Fick lust att blogga igen. Ska snart gå och lägga mig. Jag tänkte nämligen vara ltie pigg imorgon. Man måste få sin skönhetssömn vettu:)  Idag har jag tagit lite fräcka bilder. Tänkte ha en som visningsbild men det fungerade inte. Imorgon ska jag banne mig hitta ett annat ställe att ta dagens klädval på. Jag menar, det är ju inte så uppfriskande att se en spegel i mitt rum varje gång. Så det ska nog bli lite utebilder ^^. Jag har precis läst ut en Lotta-bok. Haha, jag är ett fan av de böckerna. Nu måste jag gå och lägga mig om jag ska få min "skönhetssömn". Hej so long!

Fantastiskt!

Ojojoj, vad jag har varit duktig idag. Jag har nämligen druckit två glas mjölk. Usch, det har varit svårt att få ner det eftersom jag rakt ut sagt hatar smaken. Blärk! Gåshud får jag av det:P Men nu vill jag inte tänka på mjölk mer:S Urk! Hur har eran helg varit? Hoppas den har varit super! Och fint väder har vi haft:) Det är fortfarande 10 grader ute här. Mysigt. Jag hoppas jag kan vara ute lite mer i veckan. O, o vad jag längtar till skolan. Eller nej, vi har engelskt nationellt prov, muntligt!... Så jag längtar inte alls;) Tihi! Äsch det är bara att försöka göra sitt bästa. Jag ska ju ha det med Elisabt och Frida, vi tre tjejer, vi kommer rocka av ballarna;) Haha, ett nytt uttryck:P Eller kanske inte:P Nej, vad sugen jag blev på att läsa Lotta. Jag tror banne mig att jag gör det. Men ni får ha det suveränt! Puss och kram, bloggar imorgon och då ska jag såklart ta ett foto av min blommiga t-shirt, på och med ett par leggings till. O vad fint det kommer bli! <3

Undrar..

Jo, jag håller på att skriva om livets uppkomst. Många tror att det är gud som skapat allt liv, men jag tror på BIG BANG. Vad tror ni på? Det finns så olika svar på hur allt liv kom till och ingenting är ju fel eftersom ingen vet hur det gick till. Komplicerat som bara den. Men det skulle vara kul att få reda på era funderingar om livets uppkomst.


 Ha det bra!


Åh, snälla lilla mormor <3

Idag kunde jag verkligen inte stå ut med att sitta hemma. Jag ville såå gärna ut, även om jag visste att ag skulle få allergichocker.  Men jag ringde iaf till min mormor. Jag frågade om hon hade några gamla kläder från när hon var ung. Men det sa hon att hon inte hade. Men jag skulle få kolla på ett par väskor jag hade sett förut. Så jag tog mig till mormor då. Jag blev allergisk men det var värt det, för vet ni vad? Jo, jag hittade skiiiitsnygga kläder i hennes garderob. Jag höll på att svimma av:P Haha. Jag rotade så jag svettades och fann en papperspåse med saker hon tänkte slänga. Men där var jag kvick:) Tihi! Jag hittade en gudomlig söt t-shirt (oversize) med blommor på. Sedan hittade jag också en söt blus, också blommig, men den är lite svår att matcha. Jag fick en väska också! Så jädrans ball:) En i skinn. Och det fanns en läderrem som hon heller inte behövde, den tog jag som skärp. Nu tänker jag  visa mina "garderobsfynd". Tralala:)

443677-223

   

Åh, så glad man kan bli ^^. Den färggranna t-shirten med läderremmen ska jag ha leggings under:) Så snyggt det kommer att bli:)


God morgoon! :)

Hejsan alla glada! Idag är det bättre väder för en pollenallergiker som jag ;) Det ser ut att bli regn, yees! Idag ska jag ägna mig åt  mitt berg av läxor. Trevligt? Nej. Måste göra dem:P O, imorgon är det nationellt prov i engelska, muntligt! Hur ska det gå.. ?? Hoppas inte att jag skämmer ut mig, som vanligt! Jag sa något konstigt på engelskalektionen förra gången, vet nog inte vad jag själv sa.. Hehe.. Men jag ska försöka att säga saker som inte går över gränsen. En gång skulle jag säga att Elisabet tycker om att vara på höbollarna hos Kim, så så jag Elisabt likes to be on the haleballs. Och sedan skrattade alla, och ja, ni förstår antagligen att jag råkade säga något snusk istället. Höhö, varför ska jag alltid skämma ut mig?:P Haha, jag är väl född för att underhålla samhället. Men jag lyckas ju iaf :) Tralala. En gång skulle vi redovisa om en sjukdom på NO:n. Då skulle jag komma ihåg en förkortning av en medicin, eller nåt åt det hållet, så jag började sjunga förkortningen och dansa runt lite. Och vet ni vad jag märkte!? Jag dansade runt någon, kommer inte håg vem det va, men så jäkla pinsamt! Haha! Och alla såg det. Och jag visste inte att jag liksom "dansade" så fult. Dessutom såg jag inte att alla va i klassrummet. Ahhhhgggrrr.. haha.. Men nu ska jag nog klä på mig. Igår blev det mjukisbyxor, så dagens klädval blev något jag inte ville fota:P Haha, men idag får vi väl se hur det blir. Ha det bra, puss o kram!


Beställt lite kläder på H&M

Jiho, nu har jag beställt lite snygga kläder på H&M. Jag tänker skicka tillbaka mitt Marimekko-underklädsset. Jag tyckte det var för stort, så jag ska lägga det på posten på måndag. Men nu tänker  jag visa det jag har beställt^^. Here it comes:

    
- Tjocktröja, 198 kronor (inte för att man behöver en tjocktröja nu när det är vår, men den verkar iaf vara riktigt mysig)
- Kjol, 149 kronor
- Randig t-shirt
(beställde den i lite större storlek så kan jag ha leggings under^^), 69:50 kronor
- Mysig sjal
200 cm, 79:50 kronor
- Fräcka solbrillor, röda, 59:50
(tror de kostade så:P)

Väldigt svart och vitt;)

Jobbigt :'(

Hela dagen har jag varit inne:( Solen skiner ute och det är fortfarande över 15 grader, fastän klockan snart är halv sju. Men jag måste stanna inne. Fy farao vad orättvis världen kan vara! Här sitter jag med min allergisnuva och snörvlar halvt ihjäl mig medans Alice och hennes vänner ät ute och går och solar i det här fina vädret. Andas har jag också svårt för eftersom min hals är uppsvullen. Typ går på tabletter just nu. Fy fan asså... Jag önskar att det fanns något som t.ex. sprutor att ta. Men mamma säger att det inte fins sånt även om jag vet att det gör det. Jag skulle kunna betala 1 miljon för att bli av med denna plågan:( Tänk om man kunde ligga ute i gräset och sola, dagarna ut. Och få rida:) Det skulle vatt härligt. Nu när jag ser en häst måste jag kuta iväg snabbt som bomben för att inte få allergichocker. Men jag får väl vänta tills blomningen är över, då kan jag välgå ut på stan. Hoppas jag:') Och jag som vill va med Ellen imorgon. Nu måste jag säga att det inte går. Arrrrgghhhh.. Så jävla förbannad på pisspollen!


Vad ska man hitta på? ^^

Tjo! Sitter här med min laptop i knäet och har allmänt tråkigt:P Vet inte vad jag ska hitta på. Så härligt väder ute, o om jag bara kunde gå ut. Men det är för mycket pollen nu, kanske går ut lite senare ikväll:) Har smaskat i mig lite choklad, nu ska jag kolla på film, som tidsfördriv (Casino Royal:P hehe). Jag får väl göra lite läxor sedan. Hade tänkt sälja bullar idag men det gör jag nästa helg:)
Snart är det dags för klassresa. Vi ska åka till Polen, Krakow. Besöka Autwitz ska vi också göra, usch vad hemskt det kommer bli. Alltså inte självaste klassresan, men det kommer vara mycket sorligt att besöka koncentrationslägret.

Fy!

Fy vad jobbigt det är att vara allergisk. Sitter här och nyser och näsan är täpt och det går inte att fixa. Grrr... Varför finns det pollen? Visst, det behövs ju för att mr.natur ska kunna fungera men vi som är allergiska, ja vad ska vi göra? Ajja, jag tröstar mig med att titta på Mysteriet av Gréveholm. Haha, oh smaska i mig hallonsmoothy. Eller hur det stavas:P Åh, jag läste precis ELLE, och gud vad fina somamrkläder. Jag vill fylla min garderob med en massa sommarkläder, nunu! Men vi ska ju åka till London så då kan man passa på där:) Förresten, är det någon som vet bra stället att shoppa på i London? Ha det bra, puss! <3

Youtube

Jag va inne på youtube och klicka fram den här härliga tjejen:

Thia heter hon och hon är riktigt duktig! :)

Här är den "riktiga" musikvideon:) Så jäkla bra <3 Kan inte sluta lyssna på den ^^.

Alice sminkar!

Jo, det är så att Alice ska sminka hennes pojkvän Olle, och jag får äran att ta lite bilder på hur dte blir:) Jag tänker fråga Alice om hur hon gick till väga när hon skulle sminka Olle och så:) Så skojjigt! Men jag har också en sak till att berätta! Det är nämligen så att jag frågade i två klädesbutiker här i Simrishamn om jag kunde intervjua dem och kanske ta lite bilder av någon snygg outfit de sätter ihop. Och det gick!  Så i slutet av nästa vecka kommer ni att få se dessa intervjuer och outfits. Jag hoppas det blir skojjigt! Oj! Nu hör jag Olle skrika: "nej nej, du böjer inte dem". Haha, Alice ska antagligen böja ögonfransarna på honom. Haha, ajja ni får se resultatet av Olles sminkning senare ikväll:) Nu ska jag ner och mumsa i mig Ben and Jerry's glass:) Gott! Hej so long!


Dagens! ^^

443677-210



Idag hade jag på mig lite vårigare kläder:) Och inte håriga, försök nu inte läsa fel:P Haha. Det var en blommig klänning från Lindex, en skinnjacka och en kofta från H&M och sedan hade jag ett par svarta ballerina till, vilka man inte ser på bilden;)

Veckans Simrishamnare!

Tjabba tjena! Idag va jag och Frida ute på stan för att hitta "V S" (veckans simrishamnare då). Först gick vi runt lite överallt och när vi hade vilat oss lite på min mammas jobb gick vi ut igen. Då hade Alma-Klara hakat på eftersom hon skulle til en vän. (Förresten så kommer ni att få se Alma-Klara i nästa "V S" då hon kommer ha på sig riktigt snygga kläder ^^) SÅ gick vi då där och så såg jag två tjejer som gick på andra sidan trottoaren. Och jag bara: "De mååste jag intevjua", men så kom såklart en bil, svischande förbi. Eller så va det tre bilar tror jag. Haha men jag hoppade och gjorde tecken åt dem att flytta på sig (de hade kommit upp på trottoaren eftersom de sladdade typ) och blev helt galen. Men jag lyckades springa efter dem med Alma-Klara och Frida efter mig. De förstod väl inte varför jag hoppade som en apa, eller närmaresagt betedde mig som en. haha, dessutom fick jag fram en massa svärord undertiden. Men för att komma till saken, så har jag då två stycken tjejer här som då blev "V S":) JihoO! Dessutom hette båda Louise!


443677-209

   

-  Namn? Louise
- Ålder? Jag är 22 år.
- vad har du för stil (och här fick jag avgöra^^ tihi!) Cool, egen stil, riktigt snyggt!
- Favoritaffär? Jag gillar vintageaffärer. (hehe, där hörde jag först: vinteraffärer)
- Vad tänker du bära i sommar?
Klänning, kjol

- Så vad har du nu på dig?
Mormors kofta
Lång kofta (som en tunika), Zara
Kjol (haha egentligen en topp)
Turkos t-shirt
Läderhandskar, från New Zealand
Strumpbyxor
Tygskor (gympa), Lacoste
Svart Chanel väska

- Läser du något modemagasin? Ja, Plaza, Modette (innan) och ELLE.
- Favoritshoppingstad? London och Köpenhamn


Det kommer fler bilder senare, och intervjuer :)

Tjohoj!

Sitter i skolan och bloggar! :) Har håla så jag passar på att skriva lite ^^. Vad tyst det är i skolan nu, haha. Det ligger en massa papptallrikar med tårtrester i papperskorgen. Hmm.. Åttorna har ätit mycket tårta, och gissa vad det beror på? Jo, de firar att de vunnit teknik-åttan i Skåne. Nä, nu vill jag ockå ha tårta:) Men nu måste jag sluta, puss o kram!


Hejsan!

Hello! Igår ringde vår lärare och sa att vi skulle skippa franskan på morgonen, så jag hare sovmorgon till halv tio! Jiiho. Jag hade velat stanna i sängen till halv nio men eftersom jag blev väckt av byggarbetarna över gatan (som alltid väcker mig med sånger, kanske det är avsiktligt haha). De disskuterade typ vilket trä de skulle köpa in, och vem kan sova då? Så irriterande men men, då har jag mer tid för bloggen! Yeah!
 
Så, vad händer idag? Jag ska hjälpa mormor med att handla, och gå ut med Frida ska jag också:) Innan brukade vi alltid jogga men nu har vi slutat med det fast vi tänker på att börja igen. Okej, vi har inte världens bästa kondition om man får erkänna:P Haha, jag tror jag är långsam som en sengångare. Så det är därför vi ska ut och jogga. Men idag blir det minsann promenader. Vad skönt det är med sovmorgnar:) Jag älskar att sitta framför bloggen så här tidigt på morgonen ^^. Jag tror jag ska ut för att hitta "V S"  idag. Egentligen skulle jag göra det igår, men jag va för allergisk då. Jag är allergisk mot pollen så det skulle va för jobbigt att gå omkring och snyta sig när jag också ska intervjua. Haha, ja men nu ska jag ner och äta frukost. Bäst att jag avrundar nu, annars kommer väl ni få fyrkantiga ögon. Vänta förresten! Jag måste ju berätta en sak. Jo, min systers klass gick vidare i teknikåttan för ett tag sedan. De tävlade mot några skolor och gick vidare igen. Igår så tävlade de igen, och de vann! Över hela Skåne. Wiiihoo! De fick också ca 7500 kronor. Nästa gång de tävlar så tror jag priset är 10.000 kronor men jag är inte säker. Men skojjigt va? Haha, när vi gick i åttan så kom vi inte ens vidare på den första nivån, hehe. Men nu är vi smartare:P Synd att det inte finns "teknik 9:an". Men so m sagt, nu ska jag ner och käka frukost, kanse blir det en macka:) Men jag lägger in dagens klädval i eftermiddag, kan ske ikväll eftersom jag har mycket för mig ^^. Puss o kram! <3

Åh, vad fint det blir ^^

Vet ni vad? Jag håller på att sy min skolavslutningklänning. Eller jag syr om en klänning. Åh, vad fint det blir! =) Spets och allt, mer säger jag inte, hihi. Jag satt här och sydde när jag kom på att jag faktiskt har en hemkunskapsläxa, och jag störtade upp, tog min symaskin och röjde undan skirvbordet snabbt som blixten. Sedan började jag. Och det gick snabbt! Haha, har redan skrivit en massa. Vi har nämligen en uppgift som heter "När jag flyttar hemifrån". Jag inleder den med lite tankar om att flytta och det blir riktigt bra. Jag är nöjd. Men nu måste jag faktiskt sluta. Jag berättar lite mer om vad jag skrev sedan:) Pussar! <3

Tjohej!

Hejsan svejsan! Hur har alla det idag? Jag har knappt någon tid att blogga idag eftersom läxorna har bildat en stoor hög, högre än Mont Everest, så de får jag ta itu med nu. Men jag kan iaf berätta att mitt underklädsset har kommit. Jiiiho! Så glad! I år ska det bli mer sol för mig. Haha, förra året badade jag inte ett skvatt, kanske doppa ena tån i vattnet. Sola ville jag inte heller. Haha, det blir nog inget bad för mig detta året heller men sola ska jag ^^. Haha, kanske ett litet dopp någon gång för blodcirkulationen men jag är inte så glad för att bada. Inte här nere i Skåne. Kanske Stens Huvud, där har de fint vatten men förra året va det såå kallt. Och här i Simrishamn blir det djupt så fort man sätter ner fötterna i vattnet. Dessutom är det mörkt vatten också. Jag gillar grunt vatten där man kan se sandbottnen. Då brukar jag ligga ner i vattnet och njuta av sommaren ^^. Så härligt. Haha, okej det kanske blir liite mer bad än vad jag tror men det beror också på om det är varmt vatten:P Jag är väldigt kräsen när det gäller sånt. Men nu ska jag ta itu med läxorna, sedan ska jag lääsa (<3), såå mysigt. Ha det så bra! Pussar! <3

Dagens klädval!

Idag va det först ett vääldigt risigt väder. Så tråkigt att man nästan somnade haha. Men sedan framemot eftermiddagen så blev vädret super! ^^ Här kommer dagens outfit:)

443677-202

   (Haha, väldigt fiffig bild^^)

- Jacka (köpt på tradera 210 kronor)
- Klänning vit, H&M 129 kronor
- Klänning grå, H&M 129 kronor
- Strumpbyxor, H&M

Go morr'n!

Hejsan! Hur är det med alla en sådan här fin morgon? Eller fin och fin, här regnar det för fullt och himmlen är helt grå. Usch! Ni ska bara veta vilken hemsk dröm jag drömde. Jag får gåshud när jag ens tänker på den. Den handlade om en massmördare.. :S Läskigt! Ajja, man ska inte gå och haka upp sig på en dröm heller:P
På tal om fint väder, imorse, klockan halv fem så va vädret jättefint (men det va då det). Nu undrar ni kanske vad jag gjorde uppe då när jag kan ligga i min säng och sova till halv åtta (sovmorgon idaag) men jag kunde inte sova:P Haha, så jag gick upp och öpnade hela fönstret och drog in lite frisk luft. Och fåglarna kvittrade jättemycket, fint väder! Och när jag stod där så tänkte jag på hur mycket vi sover bort. Och vad vi sover bort. Jag menar, om jag inte hade behövt sömn då skulle jag lugnt gå ut på en promenad. Jag menar, så mysigt! Inga folk ute på gatorna, fortfarande lite mörkt, fåglarna kvittrar, asså så härligt. Men eftersom jag brukar somna ganska sent så orkar jag inte gå upp så tidigt. Eller orkar:P Haha, en gång gick jag upp klockan fyra för att jag inte visste om jag hade övat tillräckligt på ett franskaprov vi skulle ha den dagen. Fy fasen vad jag va flummig dagen ut. Jag trodde jag skulle svimma:) Men nu är klockan jättemycket! Måste hinna fixa håret och packa skolsakerna, vi börjar om 30 minuter:P Haha, jag vet, jag har lååång tid på mig men nu vill jag va i god tid iallafall. Förresten, vi ska ha orientering idag, usch usch! I detta vädret, nej det kommer inte bli ett dugg kul. Men man får stå ut:P Kanske blir bättre sedan. Och jag som vill ha min fuskskinnjacka! Ähh, jag kan ta den ändån, det är bara att packa på en massa kofter under. Puss och kram! <3


Kate Nash

Kate Nash, bara namnet gör mig gla! Jag älskar hennes sångröst, och musiken! Voila^^ Gå gärna in och lyssna på mn favvolåt: http://youtube.com/watch?v=uvmKrDcaqZU

Kan tyvärr inte få in videon på bloggen men du får faktiskt ta dig tid att öppna en ny sida! :) En underbar låt säger jag bara ^^

Ja!! Jippie, en jättesnäll bloggare, Emma, hjälpte mig mig hur man ska kunna sätta in youtubelåtarna på bloggen. Nu tänker jag sätta in en anan bra låt av Kate Nash:)



Och här; min favoritlåt <3 Lyssna och lär!

Min olycksdag säger jag bara..

Nu går hela världen emot mig. Här satt jag i min säng, precis kommit tillrätta och läste i min ro när mamma ropade att mitt pass hade kommit. Och halvt vaken som jag va störtade jag upp (blev pigg på en sekund) och rusade ner för trappan, men vad mötte jag! Jo, ett fult pass med världens hemskaste bild! Okej, för det första ser det ut som jag aldrig har sett en kamera förut. För det andra så ler jag så mycket så mitt huvud ser tre gånger så stort ut än vad det egentligen gör (och det ska jag ta med mig på klassresa, nej fy)! Och det blir inte bättre av att jag glömt väcka Alice i tid för hennes repning. Hon skulle blitt väckt för en timme sedan. Jag såklart, jag sa:. "Ja, Sally har allt under kontroll" och lovade att väcka henne i tid. Men såklart satt jag uppflängd i min bok (som jag precis började på och har läst ut:P) och kom absolut inte ihåg vad jag hade lovat. Och antagligen kommer det fortsätta såhär dagen ut. Jag vet inte om jag ens vågar gå ut på min kvällspromenad. Antagligen kommer jag snubbla och skrämma livet ur  någon äldre dam eller så kommer jag gå vilse, upptagen av mina tankar. Nej, det är nog bäst att jag stannar inne. Jag kom och tänka på när jag snubblade på en förbaskad snöklump. Eller snubblade den kan man inte säga. Närmare sagt så snubblade jag pågrund av den. Jag fick för mig att ja skulle testa mina fotbollskunskaper och skulle, snyggt och smidigt få iväg den här snöklumpen en bit framför mig för att sedan sparka på den på nytt. Men nej, istället flyger jag halvt baklänges och sätter mig på rumpan och eftersom det var ganska mjuk snö (och geggig), såg det ju såklart ut som jag kissat på mig. Men jag kom snabbt på fötterna igen som tur va men gapflabbade för mig själv.. Hehe, ja folk undrade väl va det va med mig ^^. Men nu hör jag rop nerifrån att det är mat. Jag tror jag borde skynda mig ner, annars tror de väl att jag är bortrövad:P Ha det så bra, alla läsare, och kram på er!

PS. Jag jag har bestämt mig! Jag ska köpa en enkel klänningsmodell till skolavslutningen. Och gissa vad jag ska göra med den? Jag ska sätta på spets och rosetter. Det är sista skolavslutningen och inte får man se ut som andra heller ^^. Man måste ju drämma till med lite personlighet. Det sätter färg på denna gråa "vill-va-som-du" världen. Det låter väl super? :) Kramar! DS.

Dagens!

Idag satte jag på mig min nya jeansklänning. Eller den liknar åtminstonde en jeansklänning:P Det blev riktigt snyggt. Jag hade min jeansjacka till också, mkt blått ^^. Haha. Fast jeans måste ju inte alltid vara blått. Men nu ska ni får se dagens kädval ^^.

   

Från Lindex:
- Klänning, 124.50 kronor
- Vit baströja, 99 kronor

Från H&M:
- Strumpbyxor
- Jeanskappa, runt 500-lappen
- Örhängen

Ja, som ni ser hade jag ohyggligt ruffsigt hår idag. Jag försökte kamma det ett par gånger men vad hjälpte det.. Men det blev ganska fint ändån:P Vill ju ha mer volym i håret! Kram <3


Väldigt osocial..

Ja, här har ni då Sally på dåligt humör :).. Egentligen skulle jag följa med in till Ystad idag men jag vill inte skrämma folk med mitt dåliga humör.. Blärk, jag är riktigt trött. Okej, det började med en bra dag men ja sedan blev den bara värre.. Först så hade vi ju engelskt nationellt prov och det gick väl skapligt tror jag. Sedan va det idrott, som jag och Frida skulle hålla. Där började min känsla av att jag skulle få en ganska tråkig dag. Först så kom jag på att jag varken hade stumpor och skor med mig till idrotten. Och jag kunde inte använda mina strumpbyxor under gympabyxorna eftersom det isåfall skulle bli väldigt varmt.. Så jag fick gå utan strumpor i mina tygskor (har du någonsin gått utan strumpor i tygskor?, om du inte har det, testa det inte^^) upp till idrotten. Där blev det bättre eftersom Elisabet var villig att låna sina strumpor till mig. Snällt! ^^ Sedan höll vi i gympan. Det gick väldigt bra, förutom att jag fick skrika halsen hes (och jag som va sjuk igår:P). Men annars va det väldigt roligt, alla tyckte om lektionen. Sedan var det såklart SO:n. Vi skulle ha läxförhör. Jag räckte upp handen typ hela tiden men jag fick inte prata först i början:P Haha, hade pluggat mig svettig dagarna innan:P Men tillslut fick jag då en fråga, vilken jag inte kunde så bra men det gick väl an. Ja, så gick den lektionen.. Men matten! Åh, vad jag var trögfattad. Först skulle alla få tillbaka sina prov som de hade gjort igår när jag inte va där. Sedan gick vi igenom lite frågor även om jag inte hade gjort provet än. Men vad gjorde det, jag fattade ju ingenting så det hade igen betydelse. Jag fick mitt prov(oj vad detta blir låångt) och började skriva. Men jag fattade såklart igenting. Äsch, det va ett låtsas nationellt prov, men ändån.. I alla fall så sa jag till Frida att jag inte fattade någonting och då sa hon att jag inte skulle klara det riktiga nationella provet och det höll nog vår lärare med om (och jag visste inte att Frida skämtade!!) så jag blev gråtfärdigt och började hyperaktivera. Dessutom så skrek alla inne i klassrummet så då kunde jag inte koncentrera mig. Men jag gjorde mitt bästa. Hoppas det går bra :).. Nu vill jag bara krypa ner i sängen med en varm kopp choklad och läsa Lotta-böcker ^^. Vad härligt <3 Och förresten! En pinsam sak hände imorse! Jo, jag kom in i klassrummet (där alla såklart) redan befann sig, färdiga för engelska provet. Jag skulle precis slå mig ner när vår lärare sa: "sallydaisy.blogg.se". Och jag bara "Tyst!".. Och varför? Jo, på måndagen skulel jag göra lite skojjreklam för min blogg så jag satte upp en lapp på tavlan och skrev bloggnamnet och BESÖK med stora bokstäver då. Men det va ju meningen att jag skulle ta ner den efter rasten, men mitt dumma nöt kom inte ihåg det! Åhh.. Sedan hade alla sett den. Frida och jag skulle egentligen ta ner den snabbt som bara den när vi skulle till skolan igår, men jag kudne inte det för att jag va sjuk. Och Frida tänkte inte på den lappen så den hängde väl kvar där tills idag :O Åhhh... Asså som ni förstår så har min dag varit väldigt jobbig, och jag har präglat mig fram.. Okej, det låter kanske inte så jobbigt men man blir hjärnpsykad när allt sådant här händer på en dag.. Så låång skoldag. Visst, skolan är ju rolig men när man är på dåligt humör, ja då går allt fel.. Men nu ska jag som sagt ta en varm kopp choklad och läsa Lotta. Jag ska visa dagens klädval också, men det kommer lite senare. Puss!

Så glad för alla kommentarer!

Hejsan! Sitter här och äter fiskgratäng, dricker iste och tittar på Pimp my ride. Så kul med alla kommentarer. Eftersom bloggen är ganska ny, började blogga för ett par veckor sedan så har jag fått en bra start ^^.

Imorgon har vi ett nationellt prov i engelska (uppsats) och jag vet inte hur det ska gå:P Dessutom har vi SOläxförhör. Om mellankrigstiden, typ om fascismen och allt :P Borde plugga =) Hehe.. Får gå och göra det nu. Jag ska visa dagens klädval imorrn, jippie! Puss o kram! <3

Visning =)

Hej! Jag tänkte visa lite av mitt rum, det kan ju alltid va kul att se =) Tralala.. Jag har ett rosa rum, målade det själv. Hmm... funderar på att måla om det eftersom jag inte är så förtjust i färgen längre:P Men mysfaktorn är på topp. Följ med så får ni se!

 
Här är en del av mitt rum:P Haha, fint? :P


Today tralala ^^

Ja, som jag redan har berättat kände jag mig frisk och kry nu i eftermiddag. Det kändes suveränt och jag gick ut på en liten runda och köpte mina två sötsöta klänningar. Bild längre ner ^^. Men i varje fall så gick jag inte ut naken. Jag hade ju såklart något på mig och det är den outfiten jag ska visa nu =((^.^))=..

443677-191

     

- Fuskskinnjacka, tradera 210 kronor
- Klänning, Indiska 298 kronor (är inte säker på priset)
- Strumpbyxor, H&M
- Sjal, Lindex 129 kronor
- Stövlar, Komsta ca 900 kronor
- Väska, Second Hand 65 kronor

Tjohej!

Ajajaj mitt huvud:P Gissa vad jag precis gjorde! Slog huvet i lampan och satte mig rakt på golvet, typsikt mej asså! Och ont gjorde det, även om det bara va en liten dänga. Men jag kan glädja mig åt att jag köpt två fina klänningar för 199 spänn (!!). Shit asså, det är billigt ^^. Vill ni se dem? Ja, det ska ni få göra =) Jag kände mig lite bättre nu i eftermiddags om ni undrar varför jag gick ut:P Jag har ju varit sjuk men jag kände helt enkelt för en frisk nypa luft, och varför jag helt plötsligt befann mig i klädesbutiken har jag ingen aning om :O  Haha..

443677-188

 

- Blå jeansklänning (söt!), Lindex 124:50 kronor
- Blommig klänning/svart, Lindex 74:50

Billigt va? JAg har bestämt mig för att vara lite mer ekonomisk, haha det har Ellen och G-K lärt mig. Ellen (smackthepony.blogg.se) har haft en kurs vettu;) Där fick jag veta vett och ettiket men pengaslösande! Vill du också ha lite råd om ekonomi, mejla henne:P Haha :) Nu får du fullt upp Ellen! Kram! <3


Hej!

Hejsan svejsan! Jo, det är så att jag håller på att leta efter ett snyggt fodral, i grått. Det kan vara svart också. Men vet någon av er som läser detta vart man kan hitta sådana fodral? Vore tacksam för svar, kramar! <3

Klar! Jippie!

Äntligen klar med SO:n, nu kan jag blogga för fullt! Jag försöker hitta en sk olavslutningsklänning men jag vet inteom jag vågar beställa en klänning från Forever21 eftersom frakten och tullen kostar en hel del. Kanske jag åker till Malmö snart och köper en underbar skolavslutningsklänning <3. Och skor behöver jag också. Vill ha de skorna jag visade innan idag men det bli nog svårt att hitta exakt likadana. Men man kan ju alltid försöka ^^.

Dagen har gått vääldigt långsamt. Hehe, fast klockan är bara tjugo i elva nu. Jag gick upp tidigt, trodde ju att jag skulle till skolan. O, på tal om det, nu kom jag på att jag inte har berättat att vi har fått se vårt spexfoto. Fy farao vad jag blev ful. Haha, jag såg helt konstig ut. En riktigt konstig min också. Jag har ett annat foto på mig själv när jag är sminkad till skogsvrå men det är nästan för fult för att visa. Men jag är snäll, så ni får se det. Men skratta inte ^^.

Frida och jag va då utklädda till skogsrån, och vi hade då vääldigt långa, gröna lakan på oss. Sminket var inte det bästa, men det va menat att det skulle se lite annorlunda ut eftersom rollerna vi var, bor i skogen och då hadevi "smink" från naturen.

 
Jag                    Frida

Jag ska lägga ut fotot när jag har fått det hemskickat men var förberedd på att jag och det andra skogsrpnet sticker ut som bara den:)

Men nu ska Sally dämpa sitt magkurrande med en STOR god macka =) Goodbye!

Vill ha, nu <3

Ja, jag va inne på Forever21 för att kolla på några söta klänningar. Och såklart hittar jag en massa jag vill ha, men eftersom jag ska spara mina pengar till Englandsresan så kan jag kanske inte köpa, gaaaah... Men jag vill ha den här klänningen till skolavslutningen (den blåa helst):

   

Så jäkla sööt! Sedan hittade jag ett par urhäftiga skor också, som jag kan betala en massa för, bara jag får tag i dem ^^

443677-182

Visst är de underbara? Hade jag dem här skulle jag vara världens lyckligaste:P Haha. Men nu är dem inte här så jag får stå ut, jag får drömma om dem:P

Idag blir det till att va hemma..

Idag fick jag fruktansvärd halsont, vilket jag hade igår också men jag klagade inte. Men idag får jag stanna hemma från skolan. Vill inte riskera att bli ännu sjukare tills på onsdag då jag och Frida ska hålla vår idrottslektion. Jag kommer blogga mer idag ^^. Jag ska börja med SO nu så jag får en del frågor klart. Sedan har jag hela dagen framför mig med vila och varmt te (bra för halsen) och bloggen såklart. Ha det bra så länge. Puss!


Voila, det blev en kjol!

Ja, igår sa jag då att jag skulle börja på en klänning. Jag tog fram tyget jag hade i min låda men såg att jag redan hade sytt i det. Så därför gjorde jag bara lite klipp så blev det en snygg kjol, bara lite udda ^^.

 

Vad tycks?


Jag tycker om den! Förresten, jag testade också min andra rosa kjol, men istället för att ha den som just kjol så hade jag den som klänning. Så här blev det:

443677-177 

Gulligt va? Hade tänkt att fixa till den lite upptill eftersom den är ganska klumpig där. Men annars blev den jättesöt!


Vad jag har hittat på idag

Hejsan! Idag har det varit skola, som vanligt =) Jag skulle ha varit på Second Hand och lämnat lite kläder, men nej de hade stängt. Typ vartenda affär har stängt på måndagar. Här i S:hamn dådå:P Man blir så trött på det! Jag skulle vilja starta en affär där jag också hade öppet på söndagar. Här har  de typ öppet från tisdag till lördag och på lördag har de bara öppet till 2. Usch! Jag vet, det låter segt och det är det:P Jag skulle vilja bo i Malmö, Stockholm eller Göteborg, då kunde jag ju vatt ute på stan lite oftare. Går man här har man redan hunnit ner för storgatan innan man ens vet om det:P Det går på en sekund eller nåt:P Men nu ska jag göra SO. Ska göra klart en del instuderingsfrågor tills på onsdag, och då menar jag en hel del. Bloggar lite ikväll också, kram!


Tjoho igen! Nu blev klockan kvart i nio, har gjort några instuderingsfrågor, inte så många men mycket text blev det minsann;) Haha. Blickade precis lite på min jacka som hänger fint i en krok på min garderobsdörr, shit vad glad jag är för den! Och lugn kan jag också va eftersom jag har hittat tre snygga outfits som jag ska ha resten av veckan :) Eller jag får ju sätta ihop lite fler kläder senare men nu har jag bestämt mig för en jättesnygg outfit jag ska ha imorrn. Men den får ni se då, tralala^^.
Har inte fått så många kommentarer på sistonde, kommentera! =) Haha. Förresten, jag måste ställa en fråga till er alla. Jo, det är så att stallet.se har alltid varit en sida som man inte vågat visa för någon att man varit inne på, men det tycker jag är riktigt konstigt! Jag menar, det är ju en riktigt skön sida med roliga funktioner! Det är också en sida där man kan mejla och få vänner. Tänk efter, är det inte så? Jag tycker det iallafall. Det är så fruktandsvärt jobbigt att alla säger att man är "en tönt" om man är medlem där. Men det är man inte! Det är bara något de fått för sig för att det handar om hästar. Nu kan man ju också ha andra husdjur där men jag tycker fortfarande att man får konstiga reaktioner av att vara medlem på stallet.se. Ja, nu säger jag rätt ut jag jag är medlem där , men jag bryr mig inte om någon i klassen går in och ser detta. Det är fullkomligt normalt att vara medlem där. En mycket trevlig sida, har du inte varit inne så gå in:) Alla är trevliga enligt mig ^^. Men nu ska Sally keep going with the SO work ^^. Ha det bra, bloggar såklart imorrn också, puss! <3<3

Dagens klädval =)

Idag var det lite kallare så jag satte på mig min mysiga, gråa kappa. Så här blev det:

 

- Strumpbyxor, H&M
- Shorts, H&M 98 kronor
- Vit tröja, Lindex
- Jacka, H&M 998 kronor (tror den är utsåld)
- Sjal, Lindex
- Armband, H&M

Äntligen har jackan kommit <3

Hejhej! Gissa vad som väntade på mej på borden när jag kom hem, ett paket med min finfina jacka! Jippie! Nu har jag ältligen fått den. Jag lev tyvärr inte så nöjd med färgen, lite stark enligt mina åsikter men annars är den mkt fin ^^. Jag ska visa den nu ^^!

  

Tjodelio!

Hej! Sitter på lektionen och ska ha NO nu.. Bloggar senare puss!

Soligt och härligt ^^

Ja, idag har det varit en jättehärlig dag! Solen har strålat hela tiden och jag är riktigt varm. Jag tänkte göra lite läxor nu, det låter trist jag vet, och sedan ta en kvällspromenad. Vi har SO-läxförhör senare i veckan, höhö.. Tänkte också ta en skön dusch och kolla på lite TV ikväll. Försökte få hit Frida men hon hade för mkt på gång. Jag är så glad för bloggen ^^. Nu, idag, har jag inte haft många besökare, ca 12 stycken, hehe. Men i förgår hade jag ju 44 så det jämnar ut sig, tralala. Jag ska blogga imorrn också såklart, efter skoolan. Imorgon skulle det regna, så det kommer kanske bli en ganska varm outfit. Åh, shit vad jag längtar efter jackan jag köpte:) Den kommer säkert på posten imorrn, hoppas jag! Och mitt underklädsset <3 Vad härligt det är att ha nåt att se fram emot =). Men nu ska jag göra lite läxor (om jag nu orkar sträcka mig efter so-papprena) och göra lite smycken. Visar kanske bild ikväll om jag hinner. Pusspuss <3

Så varmt!

Tjoho! Idag är det såå varmt. Jag cyklade en sväng men blev alldeles för varm. Därför har jag bestämt mig för att gå i shorts och linne hela dan. Jag menar, 13 grader, man får ju unna sig lite sommarkänsla! Här komer dagens klädval:)

443677-171

 

- Shorts, H&M (Divided) 98 kronor
- Linne, H&M (Fight against aids) 129 kronor

En väldigt enkel outfit som passar perfekt till en sån här dag^^.


Good morning!

Tjoho! Idag är solen på topp! Det är riktigt varmt i mitt rum. Jag ska nog äta en riktigt god frukost och sen gå ut på promenad ^^. Jag tror inte det är sola-sig-väder annars skulle jag lugnt ta ner madrassen ut till trädgården och lägga mig där med en milkshake. Och en bok förståss! Vad härligt! Asså, nu kan jag knappt bärja mig till sommaren. Vill ha sommarlov nu! Haha. Men det är det måånga som vill ha. Tack föresten för alla fina kommentarer! Jag har inte kunnat svara på alla men jag hoppas det är okej:) Idag ska jag också fortsätta göra lite smycken ^^ Kanske ett par örhängen. Jag har gjort örhängen innan men de blev för klumpiga så jag gör nog om dem. Det kommer bli super! Tyckte du om armbanden/armbandet jag gjorde igår? Väldigt enkelt att göra dem, testa gärna själv! =((^.^))= Fin gubbe? Haha, lärde mig den igår. Hur har ni det med vädret förresten? Igår va det jätteregnit här, va ute en gång:P Inte så lång runda men man ville inte gå ut i regnet. Men oj! Nu kurrar min mage, jag ska ner och äta frukost nu (pannkakor). Jag bloggar senare, puss!


443677-172

En till dagens klädval!

Ja, jag gick ut med Jem sedan, och då ville jag ha på mig nåt kuligt ^^ Så här blidde det:

443677-166

   

- T-shirt, Monki 99 kronor
- Sjal, Lindex
- Jeansshorts (klippte dem till jeans idag, ville inte ha dem lååånga ^^), H&M
- Strumpbyxor, Lindex
- Armband, H&M


Hehe, ja bilderna är lite uppochner men jag ska fixa till det ^^. Nu är klockan halv två, vill sova, men jag vill första läsa förståss! O jag är på blogghumör, synd att man är så trött bara:) Annars skulle jag kunna sitta uppe någon timme till och blogga =). Haha. Men vi ses imorgon, läs gärna min blogg då också, pusspuss!

Dagens! Tralala!

Hejsan Svejsan! Här kommer då en liten outfit som jag satte ihopa idag ^^. Egentligen har jag inte haft på mig detta hela dagen eftersom jag har städat och krypit runt på golvet, med en damsugare, och varit klädd i myspyskläder. Men här kommer lite bilder ^^, hoppas du gillar det, det gör nämligen jag=)

443677-161

   
- T-shirt, ?
- Skärp, H&M
- Halsband och armband, H&M
- Kjol (sytt om mammas 50-talsklänning till en kjol, gå också att använda som armlös klänning som jag hade på skolavslutningen i 8:an)

Jag gör smycken!

Todeloj! Haha, mitt nya "hej:ande".. Jag kom och tänka på att jag har en massa pärlor och det vore ju kul om jag använde dem till någonting så jag bestämde mig för att göra smycken. Ni får se hur dem blir lite senare i bloggen, eftersom det kommer ta ganska lång tid. Men läs och kommentera lite i bloggen sålänge ^^. Puss so long! <3 By the way, jag ska sortera ut lite kläder som jag ska gå med till second hand ^^ Kulkul!

Jag gjorde två armband! Det är väldigt enkla modeller, lätt att hitta material också. Jag tog nämligen ett snöre från en munktröja (går bra med skosnöre också) och fäste på två stora pärlor på. Och vipps, så har vi ett armband. Sedan kan man också piffa upp dem genom att sätta i en kedja som jag gjort på alternativ 2 :)

Alternativ 1                     Alternativ 2
     

Snyggt och enkelt!         Lite piffigare ^^

Städar!

Hej, ja nu håller jag på att städa ^^. Det går inte så värst bra bara xD Jag har gjort en lista med "måste göra saker" så jag kan komma igång lite =). Jag ska rensa garderoben också, se om det är nåt jag inte vill ha. Usch, så tråktråkigt väder det är idag. Det har regnat hela tiden, enda sedan jag vaknade. Och dessutom är himlen helt grå. Jag ska klicka en bild:D Vänta lite =)

Där pilen pekar är min skola xD Eller hur är det näära? Jag kan gå dit på en minut, tralala. Den är ganska svår att se (pilen asså haha) men ni kommer hitta den ^^.

443677-153

Här är lite småbilder:
 

Trist väder va? Ja, jag tänkte väl det ^^. Hehe, men det blir väl finare imorrn:)

Jag funderar på att sticka till Mixit. Det är en Vero Moda affär som finns här i Simrishamn. De har snygga kläder men allt passar inte på mig. Men det kan man ju inte gå och hoppas på heller:P Jag har inte så mycket "fyllningar" (haha) så jag det mesta hängel lite fult men jag fåt köpa sånt som inte hänger. Men först ska jag städa klart. Nu tänkte jag damsuga. Eller ska jag städa garderoben? Nej, det är bättre att ha fint innan man städar blend kläderna, annars är det inte lika kul! Haha, de flesta hatar att städa bland kläderna men jag älskar det ^^. Förresten, jag tror inte jag lägger in dagens klädval förrän senare när jag tagit på mig nåt ordentligt, haha jag har t-shirt och myspysbyxor på mig nu, inte så kul va? Men jag bloggar senare när jag städat färdigt, om det nu blir färdigstädat. Tror inte det när jag jobbar i den här snigelfarten.



Sådär, nu e klockan tre och jag är färdig med dammsugningen, yippiii! Haha, ni förstår att jag inte gillar att dammsuga va? tog typ en timme innan jag började. Och eftersom jag är glad nu, så ska ni få se en lite rolig sak som jag inte visat förut. Hehe, min ko på väggen! Nu tänker säkert du att man kan väl inte ha en ko på väggen, men det har jag, EN ROSA EN;) Haha, alla mina vänner har sett den och sagt att det är en gris. Men det är det visst inte, det är en ko. Vad tycker du det liknar? Nu ska ni få se den ^^

443677-157

Är den fiin? Haha, jag hängde upp lite smycken som örhängen på kon hehe. Förresten! Den har vingar också. Men man kan se det tydligare på en annan bild, vänta..

443677-158'

såja:) tihi! har målat den själv, så stolt ;)

Tittat på lägenhet!

Hejsan svejsan! Nu har jag och mamma varit och kollat på en finfin hyreslägenhet. De håller på att renovera den och jag hoppas vi kan flytta in där. Nära till affären och allt. Hehe, det är ca 100 meter från där vi bor nu så det blir enkelt att flytta sakerna isåfall. Så sugen jag är på att flytta! Jag kommer ju sakna huset vi bor i nu, jag menar, vi flyttade ju in här 1999 och det är väldigt längesedan och man har ju en massa minnen. Men det ska bli spännande, då får man liksom mer pengar över, och hehe, jag smider planer på att shoppa mer ^^. Tihi!

Nu ska jag spendera två timmar ensam i hemma, skönskönt. Jag ska städa lite och så och kanske laga någon god mat. Senare idag kanske jag ska träffa Måns. Det blev aldrig någon kroki men det får bli nästa gång. Nu ska Alice och Ilka åka till Malmö för att kolla på Moa och Matilda när de går catwalk, hmm, vill också följa med. Kanske finns någon modelagentur.. Men det får bli nästa gång. Har liksom inte mycket pengar nu haha. Jag får sälja bullar, kanelbullar, det blir super!

Heej!

God morgon alla sjusovare ^^. Idag gick jag upp tidigt faktiskt. Haha, jag gick också in på H&M, och tur va det för där hittade jag världens sötaste underklädset som jag kan ha i sommar när jag solar^^ Marimekko jobbar lite för H&M nu och har designat jättesnygga kläder och det underklädset jga har beställt är designat av Marimekko! Jippie! Det va tur att de inte hade tagit slut, då skulle jag bli helt hysterisk:P Haha, nä skojja. Men det är riktigt fint! Jag ska lägga ut en bild nu, wait! =)
443677-152
Hur söt som helst! Den gick för 298 kronor, men det var värt det ^^. Annars kanske det kommer upp på tradera för 10.000 kronor när allt är slutsålt, haha. Förresten! Jag kom på vad jag skulle berätta nu. Jag skulle ju skriva om en jättepinsam sak! Vill du höra? Ja, det tror jag ^^.

En dag i skolan skulle vi göra egna experiment. Vincent i vår klass skulle använda sig av ballonger. Han gjorde experimentet och sedan fick jag då en ballong. Jag gick såklart in på dass och fyllde den med vatten, så det blev en vattenballong, sedan ändrade jag mig, jag kunde ju inte gå runt i skolanmed en vattenballong, så jag hällde ut vattnet igen. Sedan gick jag med vår lärare, Frida och Agnes för att kopiera. Jag hade blåst upp ballongen och sedan släppte jag den! Och gissa hur den flög! Pinsamt! Den snurrade framför vår lärares huvud och skvätte vatten från innan och sedan tog hon upp den och gav den till mig:O Fy tusan vad jag skämdes! Ballongen va ju helt blöt och hon trodde väl att det va något annat, hehe, men egentligen va de bara vatten! :( Jag trodde jag skulle dö. Jag satte mig ner på golvet, asså riktigt knallröd i ansiktet, och fick ingen luft som jag skrattade av pinsamhet. Shit vad det va jobbigt! Och jag som inte ville att det skulle bli så. Har du också gjort något pinsamt? Pinsammare än detta? Berätta jättegärna ^^. Haha.. En annan gång skämde jag också ut mig för en lärare men det va SO och SV läraren. Jag ställde mig vis Agnes och tog hennes händer och började dansa för att få igång henne så hon också ville dansa. Jag sa med en konstig röst också: "Dansa Agnes, dansa". Haha, och så stod vår lärare där och kollade med ett flin. Asså, jag trodde jag skulle sprängas. Haha, jag va tvungen att sätta mig i ett hörn för att lugna ner mig, helt röd va jag denna gången också. Det va ju jättekul för mina kompisar, men jag, jag skämdes ^^.


Nu va de fredagskväll=)

Hejsan! Nu är det ju ääntligen fredag, men jag vet inte vad jag ska göra:P Har precis fått besök av Mari oh hennes pojkvän, treevligt^^. De stack nästan precis för att gå och köpa chips. Jag sitter med en iste jag:) Har börjat gilla sitronsmaken tihi! Den är jättegod nu. Jag lovade ju att lägga ut lite bilder på dansshowen innan och nu har jag laddat upp dem i min dator så ni kan få se dem, jippiie! Fast jag satt inte på den bästa platsen eftersom det va någon framför mig.

443677-149

443677-148

Häftig dans! Men de flesta i klassen tyckte att de va konstiga och inte alls bra:O Men de ägde scenen;) Haha. Jag får en sådan lust att börja på riverdance alltså! Om ni går in på youtube.com och säker på "riverdance" så får ni se vad jag menar. Så coolt! Fast modern dans är ockå kul! Åh, vad skönt med helg! Jag ska ägna hela dagarna åt att blogga, men såklart blir det väl lite plugg, och långa promenader också. haha. Älskar att promenera och cykla förståss! Jag har alltid gillat att cykla. Men inlines är läskigt, om man inte kan bromsa som inte jag såklart kan. En gång va jag tvungen att köra rakt in i en mur för att inte jag skulle riskera att flygga rakt ner för en nersflrbacke. Haha, eller man kanske inte kan kalla det var nedförsbacke, mer en sluttning. Haha. Men det dumma var att där fanns rosenbuskar och jag fick taggarna rakt i handen, aj det bloa! En annan gång jag var tvungen att bromsa va när det kom en man, eller var det en kvinna?, med barnvagn. Då körde jag rakt in i en lyktstolpe, ajajajaj! Ibland tänker jag inte efter asså:P Har ni också varit med om något sånt? Berätta gärna ^^. Nu kom jag och tänka på en del pinsamheter jag har gjort också! Haha, en gång skulle jag visa för Frida vilken dans jag ville börja på (riverdance då, har velat gå på det läänge) och så började jag dansa. Mitt hår bara svängde omkring och jag hoppade som en galning. Och gissa vad jag får se då! Ja, ni vet väl redan; min lärare!! Stod där och kollade, fatta va skämmigt det va! Jag trodde jag skulle svimma. Men om man är så galen som jag och inte bland annat kollar sig omkring så får man väl ta saker som dem kommer:P Haha, ja ni skulle bara sett asså! Jag har gjort 1.000.000.000 andra saker om också har gjort mig röd som en tomat. Men det får du veta imorgonbittida, då berättar jag det pinsamaste någonsin:O Haha, nu ska jag i alla fall sova. Jag vet att det är ganska tidigt och att ni tänker att jag är konstig som går och lägger mig nu men jag är så trött:P Jag ska kanske upp till krokin imorgonbitti. Synd bara att jag inte kan komma till Moa och Matildas (snällsnälla kompisar^^) modevisning på triangeln imorgon i Malmö. Alice hade inte berättat det för mig antagligen bara för att hon inte ville att jag skulle följa med =(. Blähä, och jag sparade inte pengar till lite shopping och mat heller och jag hade bestämt att gå på krokin, så det får väl bli någon annan gång, vilket jag tror är snart eftersom Moa och Matilda är sånna snyggingar och kommer säkerligen (hihi) komma på någon modetidning snart eller nåt:P Haha.. Men ha det så bra, pusspuss, ha det supeer! <3 Och hoppas ni har haft en treevlig lässtund.

Dagens klädväl!

Hello! Idag hade jag två olika outfits på mig. Men jag hade på mig samma jacka förståss ^^.

Outfit 1

443677-151

   
    

- Jacka, H&M 300 kronor
- Vit tunika med fickor och tryck, H&M 129 kronor
- Strumpbyxor, H&M
- Sjal, Lindex 129 kronor
- Örhängen, H&M
- Skor, Monki 180 kronor (riktigt illiga, vårhärliga!)

Outfit 2

443677-150

 

- Jacka, H&M
- Strumpbyxor, H&M
- Skärp, H&M 98 kronor
- Sjal, Lindex
- Tröja (som en tjocktröja med ändå lång som en tunika, myspysig), JC 400 kronor
- Örhängen, H&M

(haha, det känns som det mesta jag har på mig kommer från H&M:P)

Tjoho!

Hej alla läsare! Hur e de med er då? Det har varit en solig da me lite blåst. Jag hoppas att alla har haft så bra väder! Nu är Frida här, hon hälsar hallojsan(!) förresten, och vi ska gå och äta lite pizza senare. Tralala^^. Ska bli skojjskojj. Och gottgott. haha. Vi har varit ganska onyttiga idag, första våfflor och muffins och sedan pizza på det. Tur att man har snabb ämnesomsättning =). vad ska ni hitta på i helgen? Jag ska kansle gå och teckna kroki me Måns. Vi får se hur det blir. De är ju jättebra att få humm om hur man ska rita kroppar eftersom jag ska gå på en designlinje. Åh, längtar jättemycket! Så skojjigt det ska bli. Idag i skolan by the way va jag riktigt irriterad. jag ville bara putta till idiotiska folk. okej, fattar du vad jag menar? det är så jobbigt med folk som tror allt är tufft och gör saker som är så omoget. Folk om låtsas spotta och sånna omogna skitsaker. Haha, fick precis ett skrattanfall. Vi busringde lite (eller Frida gjorde det:P) och sedan hände något hemskt, så att mamma och pappa också hörde det för att de lyfte telefonluren. Ja, jag kan ju berätta exakt vad det var för någonting men jag kan däremot berätta att Frida skämde ut sig som sjutton! Haha. Vi skrattade så vi inte kunde andas. Hahaha.. Åhh, men nu ska vi iväg och beställa pizza, kramkram! <3

Tjabba tjena!

Heeej alla läsare! Gud vad jag är gla. Igår hade jag 44 besökare, tänka sig! Kulkuligt!

Nu är klockan kvart över sju. Hehe, blev väckt liiite sent. Men jag har hunnit klä på mig och så. Jag ska visa dagens klädval senare också. Tralalalala. Vad kul vi hade det på dansshowen igår. Dansarna va riktigt bra och man själv får kicken att börja dansa. Haha, jag blev uppdragen och va tvungen att stå på scenen. Pinsamt eftersom jag inte visste vad jag skulle göra, så jag bara stod där med mina ben helt konstiga och skrattade. Men nu måste jag dra till skolan. Va nera och åt frukost emellanåt jag skrev detta:P Haha, men jag bloggar i eftermiddag och lägger in veckans klädval. Puss!

Veckans simrishamnare!

Ja, ni hörde rätt;) Nu ska ni äntligen få se Veckans simrsihamnare igen;)

Jag hittade tre tjejer med riktigt skön stil;) De hette Hanna, Julia och Stina.

443677-131

 

- Namn? Julia Ericson Ståhl
- Ålder? 17
- Har du nåt favvoplagg? Klänningar

Så, vad har du på dig?
- Skor från Footlight
- Kjol, Lindex
- Jacka, Twist and Tango
- Tröja, Filippa K
- Väska från Mulberry

- Vad tänker du bära i sommar?
Sköna plagg, många klänningar!

(Det tog lite lång tid med uppdateringen, haha och gissa varför? tihi, ville ha fil me banan)

443677-134

   

- Namn? Stina Brandt
- Ålder? 17 år
- Favvoplagget, vilket är det? Tights med bland annat en tunika

Vad bär du idag?
- Ballerinaskor, från H&M
- Jacka, Vila
- Jeans
- Halsduk, Zara
- Tröjan vet jag inte vart den kommer ifrån
- Skärp från Aquador
- Väska, Fiorelli

-Vad vill du ha på dig i sommar?
Så lite som möjligt, klänningar.


443677-138

- Namn? Hanna
- Ålder? 19
- Favvoaffär? Indiska
- Favvoplagg? Klänning

Vad har du på dig?
- Strumpbyxor
- Klänning, Indiska
- Kofta, Lindex
- Halsduk, faktiskt från Thailand, fick den av min syster.
- Jacka, från JC
- Mössa och vantar, Indiska
- Sedan är det mormors väska.

- Vad tänkte du bära i sommar?
Sköna, slappa myskläder, tunna dådå. Klänningar!


Jag är inte klar med "V S" ännu, det kommer en till tjej, Hanna, senare också. Jag hade skrivit jättemycket men såklart så krånglar datorn och börjar hacka så att allt försvinner. Hatar när sånt händer! Och jag orkar inte fixa det nunu eftersom mina ögon ser ut som fyrkanter just nu:P Haha, förmkt dator Sally:) Men jag lovar att fortsätta imorgon. Och till nästa gång jag ska hitta "V S" ska jag ha lite nya frågor, spännande va? Pussillipuss! PS. Showen vi kollade på idag, med de berömda dansarna, var underbar! Så cool, jag tog två bilder som jag laddar upp imorron! DS.


Så ja, nu har jag satt in fler bilder! Hoppas du kommenterar, puss!

Dagens klädval!

Tjoho! Idag hade jag på mig mina vårkläder, yipie! Äntligen är det vår! Här kommer min outfit:

443677-127

   

- Jacka, H&M (kostade egentligen 998 kronor men jag hittade den för 300 kronor)
- Turkos tunika, Lindex 139 kronor
- Sjal, Lindex 129 kronor
- Strumpbyxor, H&M
- Armband turkost, ?
- Armband svart/guldigt, H&M 59 kronor
.- Skor, fått i julklapp
- Väska, Sencond Hand 69 kronor
(- Solglasögon, Lindex)

Så mycket att berätta!

Heej! Jag är så lycklig! Dels för att Fridis är här och vi har hittat "V S"! Wooooow! Kuligt.. Dessutom fick jag VG+ på min LAbrapport, yeah! Sedan fick jag reda på mitt matteprov också. Men där fick jag bara G. Pust! Men som plåster på såret kan jag ändå fira, FÖR JAG HAR KOMMIT IN PÅ BÅSTAD! Jag har sökt in till det gymansiet, texit och design-linjen. Det är ett internat med superfina rum och alla verkar trevliga! Fin utsikt också, det ligger i slutet av Skåne, långan väg men jag bor ju där så det blir super! Jag ska sy vartenda dag! Tihi! Sedan får jag bo i egen lägenhet år två och tre. Kulkul! Oj! Jag har inte berättat hur det gick med dansen. Och då säger jag: Jättebra! Det va hur härligt som helst. Vi skulle gå runt i cirklar och röra oss som vågor och som om vi hade bollar i kroppen. man kände sig så fri och det va hur mysigt som helst. Jag blev riktigt varm och det kändes skönt i kroppen efteråt. Jag va inte alls stel som en pinne^^. Haha! Jag har fotat dagens klädval förresten. Satsade på färgglatt idag. Puss!

Tjena moss!

Go morrn! Nu är klockan tio över sju på morronen. Jag börjar bli morgonpigg igen. Haha. Jo jag skulle ju berätta en sak igår. Jag är vääldigt nervös inför detta:S Saken är den att vi ska gå och kolla på en föreställning i skolan. Det är en grupp riktigt duktiga dansare, från Israel tror jag. Skolan har också köpt in 30 platser till en workshop med dem. Så att vo kan få lära oss dansa modern dans. Och jag fattar inte varför jag anmälde mig!:O Jag är ju stel som en pinne. Och vi ska dansa idag! Hjälp asså. Haha jag kommer typ skämma ut mig. Jag har inte dansar på jättemånga år, men jag får väl göra mitt bästa^^. Vi är ju i en stor grupp så det ska nog gå bra haha. Nu ska jag testa dagens klädval! =) Ni ska få de den. Det är en jättesnygg, ny tunika som jag köpte igår, i S:hamn faktiskt:P Haha.. Be right back ^^..

Kom på att vi skule ha idrott efter 40 minuters matte så de e lika bra att ta på sig mjukisbyxor och t-shirt redan nu.. Men jag fotar dagens klädval lite senare. Skolan börjar om en timme. O, va härligt de e med god tid på morgonen. Så slipper man jäkta. Jag ska kolla vilka mer ämnen vi har idag ^^. Svenska, NO och franska. Jag undrar om jag ska få reda på franskaprovet idag. Spännande. Och matteprovet ska jag få. Och jag hoppas att jackan också kommer på posten. haha, det är mycket det;) Gäääsp.. Läste ut en bok igår. Jag har faktiskt läst ut fyra böcker på riktigt kort tid haha. De e mammas Lotta-böcker som hon läste när hon va lika gammal som jag:P Haha, de är riktigt bra faktiskt. Om du får tag i en bok, LÄS! ^^ Igår läste jag ut Lotta slår till. Haha så bra böcker asså:)  Författaren heter Merri Vik. Tralalalala.. Men nu måste jag asa mig in i badrummet och borsta tänderna och tvätta händerna:P Haha, nej men jag måste också packa skolväskan, så jag inte glömmer något. Brukar glömma saker hela tiden annars. 

Läs gärna min blogg ikväll ^^. Då berättar jag om hur det gick med dansen, om jag orkar efter vår orientering:P Puss!


Todiloo!

Hejsan! Igen! Haha. Nu håller jag på att testa lite outfits från sisterns garderob. Vi tänkte byta våra tjocktröjor. De har princip samma form men Alices är ljusgrå och har text medan min är helt mörkgrå. Min kommer från JC och hennes från Gina. Men jag har klickat lite bilder. Måste tääänka, vi gör affärer vettu;)

   

Vad tycks? Detta är då Alices tröja. Min kommer här:

   


Min har lite mer volym nertill, men jag vet inte hur det blir. Vi får se =) Men nu ska jag sticka ner till mamsen och dricka en kopp te och kanske det blir nåt gott till också. Jag bloggar såklart imorgon då jag banne mig ska ut och hitta "V S". Om jag inte hittar denna personen imorrn då vet jag inte vad:P Haha, jag var ju ute idag men jag hann inte så mycket eftersom jag var på yogagrejjset. Imorgonbitti, ja då ska jag berätta något som ska hända=). Men det får du hör dåå:) Puss!

PS. Bilderna har inte bästa kvalité. Var tvungen att använda stark blixt eftersom det är mörkare nu när det är kväll:P DS.

Tillbaka från skolan..

Tjoho! Hur har ni det alla? Hoppas de e superduper! Idag har jag vatt i skolan, lång dag.. Men jättegod mat! Förresten! ELISABET fyller år idag, ropa grattis. Imorgon ska hon få en sak av mig ^^. men hon vet inte vad det är haha. Vad tyckte ni om dagens klädval? Jag drämde till med ett par färgglada strumpbyxor idag bara för det är våår. Härligt, härligt! Solen skiner och, hmmm.., måsarna kvittar fint. Hehe. Hörde precis en mås gala, men det är väl också fint, eller? Har precis ätit upp mina mellanmålsflingor. Gottilligottgott. Och juice har jag också såklart. Idag har vi haft musikprov by the way;) Nu undrar ni kanske hur det gick? men det tänker jag inte säga förrens jag fått veta resultatet. Tänk om jag tror jag gjorde bra ifrån mig men det inte va så, då hade de ju inte vatt så kul^^. Men det kändes åtminstonde bra. Ooo, vi skulle få tillbaka våra matteprov idag om vi ville, men då skulle vi behöva vänta fem minuter men jag vill såå gärna komma hem till bloggen så jag får se matteprovet imorrn. Det är kul att vänta. En annan sak jag väntar på är min finfina jacka som jag köpte. Usch! Hatar att vänta på beställningar haha. Men prov går bra. Men ska dra nu, jag ska ut på någon slags yogasak, bra för min astma. Ska börja på gym också, mina muskler ser ut som, hmm, ja spagetti är det rätta ordet ^^. Eller närmaresagt mina armar är smala som tänstickor, där behövs lite muskler tralala. Hehe, jag kan väl sitta kvar vid datorn fem minuter till. Alice har ändå badrummet så jag kan inte komma in och borsta tänderna. Jag borstar typ alltid tänderna. Tycker de e fräscht i munnen ^^. Vill heller inte använda munskölj. Starkt:P Å, jag undrar när jag ska klippa mig igen. Haha, då checkade om mina naglar va bra, och de va suverääna:P Haha. Ganska långa också. De växer som in i katten. Oj! Nu fick jag gåshud, ganska kallt i mitt rum. Jag har haft öppet fönster hela dan när jag vatt i skolan. Men ojoj, nu gick tiden snabbt, nu måste jag dra. Men jag bloggar senare ikväll!  Och jag hoppas jag hinner hitta "V S", kanske inte hinner eftsrom jag ska på yogagrejsimojset. Skippar hellre de för att hitta "V S". men nu kan jag inte det. Pussar! <3


Idaag =)

Tjena moss! Här kommer dagens klädval. Jag hade på mig en klänning idag som jag aldrig brukar ha annars:P men de blev faktiskt fint =) Hehe, fast mina grönturkosa strumpbyxor stack ut ganska mkt men det va också fint haha.

443677-113

   

 

- Klänning, H&M
- T-shirt, Monki
- Strumpbyxor (trukosgröna), Lindex
- Sjal, Lindex 129 kronor
- Armband med tillhörade halsband, H&M (arbandet kostade 59 kronor, halsbandet vet jag inte)
- Jacka, JC 210 kronor

Suddiga bilder:P


God morgon!

Hejsan! Precis vaknat:P Haha, jag har sovmorgon idag så jag har faktiskt lite tid att blogga nu på morgonen. Jag har redan tatt ut min sovmorgon me 15 minuter:P Hehe, det kanske inte låter så mkt men för mig är det mkt. Jag ska hinna öva lite på musikprovet också. Har övat lite igår också. Idag ska vi ha idrott ganska tidigt på förmiddan så jag kommer inte kunna lägga ut dagens klädval förren lite senare.  Jag kommer liksom ha mjukisbyxor på mig nu och det är väl inte så kul att se:P Orkar inte byta om på gympan för vi har ju bara 45 min (!!!!!!) på oss att ta oss upp till maten och sedan till idrotten och sedan in i gympasalen. Usch! Stressigt. Man ska ju i alla fall få 45 minuter på sig att äta:O Tkr jag:P Men de andra verkar klara det så jag får bara hänga efter. haha. Men hej så länga, jag bloggar efter det att jag kommit hem från skooolan. Pust! Prov.. Men pussar! <3

Kläder! <3

Hej! Jag va precis inne på H&M online. De har riktigt häftiga kläder nu. Jag hittade flera underbara klänningar och ett linne. Vad jag måste ha! haha, problemet är att jag alltid ska hitta snygga kläder när jag inte har några pengar. Varför ska det alltid va så? Måste ha svar asså ;) haha

1  2  3

Det här linnet har lite blandad stil. Satinrosetten bak på ryggen gör linnet så himla sött medan döskallen drämmer till med det här klitchiga (hehe ett konstigt ord ja:P) och coola. Måste beställa ^^.

2 Underbaar  =) Mer kan man inte säga haha. Nej, men den här klänningen föl mig i smaken direkt! Jag brukar inte falla för leopardmönstrat men det här är snyggt. Sötsötsötsöt volangklänning. Kostar 149 kronor på H&M shop online.

3  Jag tycker den är riktigt finfin. Det är så härligt att drämma till med lite färger efter alla dessa gråa vinterjackorna. Den här underbara klänningen går för 398 kronor och finns i färgerna seris, grönt och svart. I want it <3

Jag kommenterar kommentarerna ^^

Hej! Som ni kanske har förstått så har jag lite svårt för att svara på de kommentarer jag har fått. Det jag skriver kommer inte fram men jag vill i alla fall säga tack till alla som har varit inna på bloggen och de som har kommenterat:) Puss på er alla!

Bloggar på ;)

Jag känner bara för att blogga på ;) Jag har haft en massa besökare idag, kulkul! Det är bara att läsa på ;) By the way, jag ska sticka ut på stan imorgon för att hitta den nya "V S" om de blir blir fint väder ^^. Imorgon är det ju den sista provdagen för denna veckan, tror jag haha. Så man måste ju fira på nåt sätt och ta och lägga ledigheten på nåt. Aa, ska bli kul! Tror jag ska fråga en kompis om hon/han kan hänga me. Det blir roligare så. =) Förresten! Jag har en superkompiz som heter Ellen. Hon har också en blogg, jippiiiee: smackthepony.blogg.se! Gå in och kolla, hon har världens bästa skämt asså;) haha

Nu tänkte jag göra lite musikprovspluggande. Inte så mycket att plugga, man ska mest veta hur man känner av musiken och när den är skriven och så vidare.. Men ha det bra alla läsare! Kramar, vi ses imorrn då jag ska blogga för fullt och förhoppningsvis sätter in någon snygg simrishamnare ^^.

Min outfit today ^^

Hejsan! Detta är då mitt klädval som jag gjorde idag. Jag hade på mig två klänningar. Ja, låter inte det konstigt? Men det blev riktigt snyggt faktiskt! Eftersom den ena är lite kort, och jag ville inte ha jeans idag, så tog jag bara en klänning till och hade den under. Haha! Det blev faktiskt coolt. Man måste våga mixa och matsha ibland även om det låter helt knäppt. Men här har ni ett par bilder.

443677-104

      

- Marinblå klänning/tunika, H&M (beställde online)
- Grå basklänning, H&M
- Blåa armband, Glitter (köpte två rosa också^^)
- Grå, mysmysig jacka, H&M
- Halsduk, Lindex
- Stövlar, Vagabond

Så ja, detta va då min outfit jag hade på mig idag. Hoppas ni tkr om den, puss!

Längtat!

Shit pomfritt va jag har längtat efter att få skriva i bloggen, och efter alla läsare såklart! Jag har inte kunnat skriva i bloggen på jättelänge känns det som.. Men nu är jag tbx! Har en massa saker att berätta!

Idag va jag då i skolan. Vi hade TVÅ prov som jag berättade om igår. Tralala, men nu är det över, JIPIE! Nu väntas bara ett prov imorrn också. Är det någon som längtar till somarlovet, jag gör som in i bomben! Haha. Idag, på musiken så satt vi och lyssnade på bland annat klassisk musik som vi skulle tyda. Och plötsligt när vår lärare stod där framma vid tavlan så rapar han! Visst, det va ju svårt att fatta att det va en rap först, innan han sa: "Vaddå? Får inte vuxna människor rapa?". Hade han inte sagt det skulle jag inte fått ett sjuhelsike skrattanfall och vi skulle inte behöva ta rast heller för den delen. Alla skrattade och ja, såklart, fick skrattårar så det rann ner på kinderna. Jag vet, du tänker säkert att det va omoget att skratta åt en rap men den hade ett sånt klang, och den va sååå långsam så alla hörde den. Guud ja, vi va som sagt tvungna att ta rast på grund av att alla skrattade så mkt. Jag tyckte det va synd om vår lärare men skrattet gick inte att hejda och dessutom såg han inte ut att ta illa upp. Hoppas inte det=(. Hehe.. Men imorrn får man väl återställa det med att göra bra ifrån sig på provet, vilket jag borde öva på nu:P Men jag orkar verkligen inte, jag väntar liiite ^^. Ska först blogga lite till. Haha. Vad har ni annars gjort i veckan? Har bara gått två dagar men ändån. Jag har vunnit budet på den där skinnjackan förresten. Det har jag redan berättat men vill säga det igen. Är sååå lycklig. Ska fota den IRL senare när den kommit på posten. ooo, vad jag läntar. Men nu ska jag lägga in dagens klädval. Bara så ni vet så är det inte så jättebra bilder. Jag var tvungen att ta dem i skolan eftersom jag har blivit sjusovare på sista tiden. Jag måste verkligen byta larm på mobilen. Nu är jag så van vid det så jag inte märker att den ringer. Jag brukar drömma om ljudet när det sätts igång också. De e väääldigt irriterande eftersom man då tror det bara är en dröm och inte stiger upp. Men men, jag måste kanske börja använda min riktiga väckarklocka, fastän den låter "tick tack tick tack" så man blir öronbedövad. Hehe. Men ha det bra sålänge, ska snart blogga igen, ska bara lägga in dagens klädval. Puss så länge! <3<3


Go natt söta läsare ^^

Nu är det boms i säng för mej ^^. Har precis vatt och duschat, sköt upp det väldigt länge hehe. Hatar att duscha. Men i alla fall så är Frida på besök, lilla tossan. Hon ska sova över och vi studat som grisar;) Förresten! Varför lägger vi över allt på grisarna? Har de inte redan fått nog? Vi använder meningar som "Smutsig som en gris", "Hungrig som en gris", "Tjock som en gris" och så vidare och vidare. Kan vi inte bara använda orden som de är? Stackars små grisar. De har säkert fått nog för läängesen. Jag tycker att alla borde sluta med sådana anklagelser mot girsarna. Nej, nu blir det en ändring, jag ska aldrig säga ågot taskigt om grisar igen. De är söta och nyttiga djur. Tihi! Men sov så gott, pys i säng med dej nu vettja, de ska jag^^. Ha det bra och kommentera en massa. PS. Studerandet gick väl sådär, jag lärde mig i alla fall hur man ska ändra decimaltal till tiopotens. Men pusspuss och sov gott <3<3

Paus från pluggandet ^^

Här sitter jag och min kära vän matteboken. Ja, vi planerar vår bröllopsresa till Hawaii, ska bli mycket trevligt om jag får säga det själv. Nej, men såklart jag inte har gift mej med min mattebok ^^. Skulle va mkt tråktråk att ha en sån till make :P Hehe, jag som ni förstår så tar det låång tid för mig att pluggilliplugga. jag har räknat snart en sida i matteboken, applodera ^^, men det går tröögt:P Uppmuntra mej med lite fin akommentarer =) Förresten, när va de jag blogga sist? Hehe måste va för en haltimme sen eller lite mer... Puss!

Nu va det bara att sätta igång, pust!

Ja, nu va de till att sätta igång, men med vaddå? Jo, lääxor såklart. Vad kunde man vänta sig.. Pust, det är matteprov och franskaprov imorrn. Och såklart eftersom jag hade lite längre tid på mig till franskaprovet, för att jag va sjuk, har jag då också större press på mig. Men jag har inte orkat träna i helgen. På helgerna ska man ju ha kul, eller hur? Tänkte väl det ^^. =) Tralalala. Men nu blir det, som sagt, till att börja plugga och ingen tid för annat. Hehe, förutom bloggen då. Tänkte sticka ut igen på stan för att hitta ännu en "V S", och denna gången leta ännu nogrannare. I söndes var det inte alls mycket folk ute så en annan dag ska jag testa nu. Har precis ätit ett äpple, eller nästan ett helt. Jag ska smälta den förbaskade mazarinen jag åt för nån timme sen. Jag ska inte äta sånna onyttiga saker xD Det har jag bestämt mig för men det går inte så bra. Ibland låter man sötsugen ta över ens förstånd. Är det någon som känner igen sig i det? Jag gör^^. Mumms, kakor. Men inga kakor nu. Nu ska jag plugga. Usch, trååktråk. Och det är dessutom musikprov på onsdag, hur ska jag klara detta :O. Idag var det minsann nationellt prov i svenska, ja sikken otur att jag också va täpt i näsan. Men nästa gång ska jag inte va det! Haha. Men jag bloggar lite ikväll och säger hur det gått med pluggandet (om det nu blir nåt av det;P). Pussar och ha det super! Förresten, jag hade 25 besökare igår, yiiiipiie! Haha, råkade skriva 225 men det stämmer ju inte, inte än ^^. jag ger mig inte =) En vacker dag hoppas jag att jag får 100 besökare, men det bli sedan det. Besökbesök! Tihi! Men nu är jag som fastklistrad me karlssons klister, nu ska jag dra, puss igen!! <3

Rotade i garderoben

Hej! Igår rotade jag litta i min kära vän Garderob. Har lite gamla saker som jag testade, bland annat en grå klänning jag inte använt på ganska länge:) Jag testade lite och fick fram en gansak söt look, kanske inte världens bästa men sen satte jag på en tröja jag lånat av Hanna. faktiskt en ganska rolig mixning. Jag lägger upp lite bilder ^^.

 

Spegelbilderna blir ganska dåliga på grund av blixten ^^.

Today ^^

Hejsan! Har precis kommit från ortopeden. Okej, inget att skryta om hehe. Men i alla fall så ska jag få hålfotsinlägg, men strunt i det ^^ Nu tänkte jag visa dagens outfit. Yipiee!

443677-98

                  
              

- Byxor, H&M 398 kronor
- T-shirt med gulligt tryck, Monki
- Skinnjacka, H&M
- Lila väska (jätteskön att bära), H&M 198 kronor
- Sjal, Lindex
- Kofta, H&M 198 kronor
- Halsband, ?

Ett "knyta själv" halsband som man både kan använda till halsband och armband och fotlänk om man vill det. Man kan snöra och knyta ^^.
(Ja, inte så bra bilder men jag hade brottom imorse så jag fick ta lite snabbfoton:P)

Hittade den här..

Hittade den här kjolen som jag sydde i somras. Den är väldigt speciell, hehe, men jag gillar den. Det va bra att jag har lagt undan den så jag nu fick se den med nya ögon. Förut, när jag använde den i skolan, fick jag såklart konstiga blickar och kommentarer men då brydde jag mig inte. Men visst, jag blev förbannad. Jag känner hur ilskan bara aaaa i mig:P Tihi! En person sa när jag snackade med honom att alla skulle snacka om den kjolen på lunarstorm på kvällen. Fy farao vad jag blev sur! Och besviken på att inte människor kan respektera andra människor som vill vara sig själva. Men jag tänkte i alla fall visa upp den här i bloggen, och jag tror ni kommer tycka den är fin. Jag vet! Jag ska bära den i skolan! Igen! Men denna gången ska jag vara rätryggad och inte alls bry mig om vad de andra tycker och tänker. Jag skiter i dem ^^. Det ska bli kul. Vi får se om jag bär den nu i veckan. Jag ska i alla fall berätta om det. Ni vet, man får inte vara ovanlig i vår klass för då får man blir man ansedd som konstig. Ha! Knäppisar ^^..



Kommentera gäärna ^^.


Funderar och funderar..

Ja, av någon händelserik anledning råkade jag gå in på treadera.com. Jag sökte direkt på "H&M" och klädkategorin och fick fram en UNDERBAR skinnjacka. jag vill bjuda, men har inte pengar.. Vad sa jag göra? Jag kan ju fråga om jag kan få min nästa månadspeng i förskott, men jag vet inte om jag vill slösa iväg den så snabbt. Jag ska fundera mer.. Återkommer ^^..

Jag HAR bestämt mig! Jag ska bjuda =) Men jag väntar tills alla redan har bjudit haha och jag tänker inte visa länk, tihihihi!

Om sådär 49 minuter avslutas aktionen, spännande ^^. Yipiiiie!

En halvtimme har jag kvar på mig att buda, ska vänta lite till =) Jag hoppas den kommer bli bra. Den va i strl 36 och jag brukar ha strl 34 men jag tror det kommer  fungera. Det är en härlig vårjacka och jag måste ha den!

JAAAAAAAAAAAAA JAG FICK DEN!! För 210 kronor, yipiiiiiieeeee <3<3<3<3

Detta är då bilden från tradera som jag kopierat. Vad tycks om mitt köp?
443677-95

Ja, första Veckans Simrishamnare!

Idag gav jag mig ut, sökande efter veckans simrishamnare. Det gick inte så värst bra i början dock eftersom det va kallt och det fanns inte mycket folk ute på stan. Men när jag hade gett upp hoppet och drog mig mot hamnen för att trösta mig med en glass, så träffade jag två tjejer, båda i tjugoårsåldern som jag ställde lite snabbfrågor till och fotograferade. Här kommer lite bilder ^^.



Detta är då Kim! Hon är 20 år och jag ställde lite snabbfrågor till henne om vad hon hade på sig och vad hon ska bära i sommar^^.

- Namn? Kim
- Ålder? 20 år
- Favoritaffär? Gina Tricot (http://www.ginatricot.se/)
- Favoritplagg? Tunika
- Vad ska du bära i sommar? Klänningar och tunikor

 Vad har du på dig?
- Leggings
- Tunika, från Gina Tricot
- Stövlar, lånade av en kompis
- Benvärmare (det var ganska kallt ute idag ^^, jag själv huttrade)
- Jacka, Hamnkompaniet i S:hamn. Kallas Red & Green..
- En vit och en blå halsduk, Lindex.

Jag tycker till ^^:
Jag tyckte att Kim hade en snygg outfit, coolt med två stycken halsdukar. Jag tycker hon har en personlig, avslappnad stil som passar henne perfekt.



Det här är Emma! Hon är nitton år men ska fylla tjugo snart. En härlig tjej ^^.

Lite snabbfrågor =)
- Namn? Emma
- Ålder? Snart 20
- Favoritaffär? Cubus pch Gina Tricot

Så vad har du på dig?

- Svarta ankelstövlar
- Ljusa jeans
- Väska, köpt i Danmark
- Jacka, Intersport
- Glasögon, Glasögonhus här i S:hamn
- Örhängen

Jag tycker till^^:
Emmas stil är också avslappnad, ser helt okej ut och hennes kläder passar till hennes glada personlighet. Under jackan bär hon också en grön topp med dragkedja.




JA, detta var då "V S" och jag lovar att sticka ut på stan nästa vecka också och intervjua kommande "V S" ! Kramar!!


Dagens klädval;)

Hej! Har precis varit ute och hittat veckans simrishamnare (två tjejer i 20 årsåldern), snygga outfits! =) Nu är jag hemma med iskalla händer men lycklig och sugen på att skriva i bloggen ^^. Här kommer min outfit jag hade idag:)

  443677-84

  

- Klänning, H&M
- Strumpbyxor, H&M
- Linne (Fight against aids), H&M 129 kronor
- Jacka, H&M runt 1000-lappen (tror den kostade 998 kronor)
- Sjal, Lindex 129 kronor
- Väska, Second Hand

  

- Läppglans, H&M

    

- Armband, H&M runt 50-lappen (har ett passande halsband till)
- Stövlar, Vagabond
Finns en dragkedja på stövlarna så man kan vika ner dem och skorna får en helt ny look.


Söndagstråk..

Hejsan alla läsare! Hur har ni de så här en söndagsmorgon? Hoppas de e fint i alla fall! Och vädret, för här i S:hamn regnar det och är gråmulet. Hmm... Hur länge ska det hålla på så här? Äsch. Det kommer säkert bli finare senare. Förlåt förresten för jag slutade så hastigt att blogga igårkväll. Jag hade fått "fyrkantiga ögon" av allt datatittande och dessutom började precis Miss Marple på TV. Haha, älskar de filmerna. Lagade också en varm kopp choklad och åt lite frukt framför TV:en, myspys =) Ni kommer bli gröna av avund när ni ser min choklaad ^^.



Jag har gjort "V S" frågorna bara så ni vet;) Ska sticka ut på stan när det blir lite finare väder. Jag har försökt ringa och fråga om någon vill följa me mig men får inte tag i en enda knutte så jag går själv, har man lovat något så har man ^^.

Nu blidde klockan tio över tolv. Ska gå ner och kolla om det går något bra på tv, sedan måste jag plugga lite också. Men såklart ska jag ut på stan också. Ska kolla om det blivit bättre väder. Brb.. Så! Det regnar inte längre men det är gråmuulet. Jag har väldigt fin utsikt från mitt rum, ut på gatan och över en del av stan. Så jag ser om det finns mycket folk ute, ganska dött idag om jag får säga det själv. Jag kan ju klicka utsikten så kan ni få se hur fint det är:)

Även om det inte ser så lyckat ut att hitta "V S" idag så ska jag ändå dra mig ut på stan. Men jag lovar att jag kommer tillbaka sedan och bloggar om jag hittat någon med snygg outfit. Annars får jag kanske ta med mig kameran till skolan och klicka lite där :) Det låter bra! Lägger ut en bild på utsikten sedan. Men nu drar jag och blocket ut, puss! <3

Mitt nya, finfina block:
  

PS. Lägger ut en dagens outfit senare idag ^^ DS.


Hej, då va jag tillbaka igen! Ni undrar kanske varför jag skriver på samma inlägg men det är för att det inte ska bli för mycket virr och stirr överallt i bloggen. Jag vill ha det snyggt liksom;) Haha. Men jag har i alla fall varit ute nu och hitta veckans simrishamnare, vilka ni kan se i bloggen nu^^. Jag har också käkat glass i hamnen där min kpmpis nu sommarjobbar ^^. tralalala, jag gick och besökte henne idaag. Jag lovade lägga ut en bild på utsikten men det va så tråktråkigt väder idag så jag klickar en bild nä det är lite trevligare väder. Idag har himlen sett ut så här (inget vidare va?):
443677-92
Nä, trodde väl det:P

Här är i alla fall en bild på min goa glass jag köpte:
443677-91
Ha det bra, puss och kram, bloggar lite ikväll! Då ska jag visa min nagelkur som jag gjort. Endast med nagelsax, fil, tvål och vatten.

PartyParty outfits

Ja, nu va det dags för lite partyoutfiter. Alice och hennes vänner ställde upp och jag fotade deras snygga outfits och intervjuade dem lite om vad de hade på sig.

DERAS OUTFITS!

ALMA-KLARAS
  

Alma-Klaras outfit:
- Linne i sidentyg, Zara
- Jeansshorts, avklippta
- Bruna leggings

ALICES
   

Alices partykläder:
- Söt, axelbandslös klänning, blommig, Iris.
- Guldiga örhängel (vilka man inte kan se:P), H&M
- Svarta knäleggings

IRIS

    

Iris, glitterpinglan:
- Make-up, Nikki.
- Paljettklänning, Thailand (finns liknande på H&M, men de är fyllda med paljetter på ryggen också)
- Tigermörstrade converse

Iris är ready for the stage! ^^

  
EMILIES
- Svarta shorts, Nikkis
- Svarta legings
- Vitt linne
- Svart kofta
- Guldiga ballerinaskor

NIKKIS
  

Nikkis snyggillisnygga outfit:
- Grönt boxarlinne, från Schweiz
- Halsband, Wedings och loppmarknad
- Shorts, Kiviks marknad
- Bälte, fått från en kompis
- Svarta skor med glitterdetaljer

443677-57
Vänster, Nikki
Mitten, Alice
Höger, Iris

443677-63
Längst ner, Alice
I mitten, Emilie
Längst upp, Nikki

Detta va då deras partyoutfiter! Make-up hade de fixat själva med deras eget smink.


Dagens;)

Hej! De här va då min lördagsoutfit xD

   443677-46

   

Kofta                         - H&M
Vit topp med tryck    - H&M, 129 kronor
Jeans                        - BIK BOK
Halsduk                    - Indiska, 149 kronor
Diadem                     - Tvåpack (ett silvrigt + guldigt)

Pelle, vår söta kanin!

Jag har inte berättat om vår tjusigt gulliga kanin Pelle. Han är åtta år och vi fick honom när han var som ett år. Vi föll för honom direkt i zooaffären och var så ivriga att få honom hem så vi glömde fråga om det var en hona eller hane, när han fyllde år och sånna frågor man borde ta reda på. Haha.. Först döpte vi honom till Lisa men när han fick träffa grannens kanin, som då är en hona, så förstod vi då att han va en hane. Och jag vill inte gå in på perversa saker nu va så jag hoppas ni förstår. Efter det fick han heta Pelle.

Här ser ni sötisen på bild =)


443677-40


443677-39 

(Bilderna är tagna med mobilen så det är dåligt ljus)


En perfekt dag för våfflor

Hej igen! Precis hemkommen från mormor. Vi åt riktigt matiga våfflor med färska jorgubbar, sylt o grädde. Shit vad mätt jag är nu! Haha. Men jag fick förståss lite motion innan vi dränkte oss i våfflor. Först när jag hade kommit upp sa mormor att jag skulle gå och handla nåt att dricka och hushållspapper. Ja, det lät väldigt enkelt så jag sa att jag kom ihåg det och behövde därför ingen lapp:) Men när jag kom till ICA glömde ja såklart att köpa hushållspapper så ja va tvungen att springa upp igen och fråga vad de va ja skulle köpa igen o sen springa till ICA igen och handla det. Jobbigt! Men bra med motion, mormor bor liksom fem trappor upp så det va bara bra för min hälsa:)

Vädret är fortfarande som det va imorse. Tråktråk... Jag trodde det skulle sluta regna innan idag och bli lite varmare men näänä. Jag kan i alla fall glädjas åt att jag har min tjocka, mysiga halsduk jag kan burra in mig i :)

Blir du sugen? ^^
443677-35

443677-37 

Jordgubbar <3 Även om det va regnit ute och värsta gråmulet så fick man ändån värsta sommarkänslan när man tog en tugga:D


Lördag!

Tjena moss! Idag vart de lördag. Nu sitter jag vid mitt skrivbord och käkar en jättegod frukost. Hehe, en macka med ost och gurka och lite mangoproviva som ska va så nyttig och bra för ens hälsa. Mmm, vad gott! Förresten så måste jag nog avskjuta mina tankar på att hitta "V S" idag:( Eftersom det regnar så tror jag inte att det blir så populärt att vara ute. Dessutom kan kameran bli förstörd. Men jag ger inte upp hoppet för att det regnar. Jag gör mina intervjufrågor idag och imorgon kör jag stan;) Hoppas det låter bra.

Vad ska jag hitta på idag då? Visst ja:( Jag måste kanske lämna tillbaka mina nya fina skor. Egentligen skulle jag testa lite snabbt här hemma om de var i rätta storleken, vilket jag trodde då. Men i affären fich jag testa skorna med nylonstrumpor och det var kanske inte så smart eftersom nylonstrumpor är väldigt tunna och jag har ganska tjocka strumpor i garderoben. Ingenting fungerade.. Så det blir väl till att lämna tillbaka dem. Arrh.. Igår gick allting bra, idag är det inte fullt så kul. Beror dels på att det regnar och är pissväder ute. Varför kunde vi inte ha sol idag? Haha, det går ju inte att bestämma men om jag kunde styra över vädret skulle solen va lysande fin idag och inget regn :) Haha. Senare i eftermiddag tror jag att jag ska hjälpa mormor med att putsa hennes fönster. Tror att jag ska göra de om det slutat regna.

Vad ska alla andra hitta på i helgen då? Hoppas det är nåt rooligt:) Jag ska i alla fall kolla på den där filmen med Paris Hilton, hoppas den är bra:) Alice vill också ta en titt på den. Så vi kollar på den tillsammans. Nu ska jag gott amig med lite kolor. Älskar Werther's Orginalkolor. Men nu ska jag dra, ska kolla på filmen nu. Jag berättar mer  om den om den är bra! Pussar!!

_________________________________________________________________________________________
Hej igen! Nu är klockan snart ett. Ska till mormor snart i alla fall, nu har det slutat regna. Fasen också, då kunde jag gått ut på stan. Men nu hinner jag inte det. Jag kan ta det imorgon ändå. Hehe, har kollat klart på filmen. Den var väldigt konstig:S Den påminde mig om American Pie och jag gillar inte sånna filmer. Ush! :P Om du tycker som jag, kolal inte på den då. Jag har ätit en massa kolor. Jag kan inte få nog av dem. Haha, men nu ska jag vara nyttig resten av veckan. Men vi får väl se om det slinker ner nån godisbit i alla fall.

443677-34

Nej, nu måste jag gå till skoaffären och lämna tillbaka skorna. Hm.. Jag som hade bestämt mig för att behålla dem så funkar dem inte när jag testar dem hemma. Men jag ska försöka hitta ett par anekboots istället. Kanske åker till Malmö eller Ystad. Men nu ska jag byts om till riktiga kläder och inte myskläder:) Vi ska käka våfflor hos mormor, myyysigt..


Nu blev klockan helt plötsligt sju. Tiden går snabbt haha. Tänkte kila iväg till affären och köpa ett block som jag kan kladda ner mina intervjufrågor i som jag ska ställa imorgon. Hoppas vi hittar någon med riktigt snygg outfit. Hej så länge! Lägger upp bild på dagens klädval senare ikväll. Puss!

Dagens klädval!

443677-25         


Jacka                     - JC, 210 kronor (rea!)
Sjal                        - Lindex, 129 kronor
Väska                    - Second Hand, 65 kronor
Tröja                      - Lindex, 99 kronor
Tygkor                   - Monki, 180 kronor
Halsband               - Fått av Moa och Matilda <3

Ja, detta var då va jag hade på mig idag ^^. Egentligen ville jag ha på mig en sval vårjacka, i skinn, från H&M men det ville inte vädret så det fick bli min nya "höstjacka" som jag hittade på rea häromdagen. Egentligen vill jag satsa på vårkläder nu men jag kunde ju inte ignorera priset.


Äntligen tbx framför min laptop!

Hejsan alla bloggare! Idag har jag varit i skoolan.. Ja, vi hade då TVÅ stycken engelska nationellaprov istället för ett! Väldigt surt:( Båda läsförståelse och hörförståelse. Det var inte bara jag som tyckte det va svårt att hänga med i svängarna, nästan alla sa att det var riktigt jobbigt. Hmm.. Men det är skönt att det är över nu. Vad har vi annars haft för ämnen idag? Ja, kanske inte så kul att veta men vi hade i alla fall hemkunskap, precis kommit hem därifrån proppmätt. Det va asgott. Haha.. Vi lagade någon slags pastaröra. Gottilligottgott! Förresten! Franskan blev inställd på grund av de nationella proven så jag slapp göra franskaprovet idag, men nu har min lärare ännu större förhoppningar på mig bara för jag har fått längre tid än dem andra:( Äsh! Får väl göra mitt bästa då. Det kan man alltid bestämma sig för:P
Om en timme ska jag ha utvecklingsamtal. Ja, man måste ju gå haha. Jag hade tänkt sticka ut på stan och leta upp en "Veckans Simrishamnare" men så blidde det inte:P jag måste förbereda med en massa frågor och kameran måste laddas igen. Batterierna tar slut ganska snabbt. Men frågorna ska jag ägna mig åt senare, nu ska jag skriva i bloggen. Jag har faktiskt gjort lite reklam i skolan idag hehe. Kanske inte reklam då men jag har tipsat alla att läsa bloggen. Hoppas någon kikar in ikväll. Nu ska jag lägga ut dagens klädval. Be right back:)

Sådär! Nu kan du se dagens klädval i bloggen! Det gick lite långsamt haha, var tvungen att fota mina skor också.

Ja, ikväll ska jag nog bara sitta och mysa framför en film eller datorn:) Ska fixa fram lite frukt också. Det är alltid nyttigt och gott. Påtal om gott! Jag smakade Sofias asgoda kolor. Asså hon hade inte gjort dem själv, haha man kunde missförstå mig där, men gud va dem va goa! Hade en kola med mig in på lektionen när vi skulle ha nationellt prov och det gick genast lättare ^^. (Får gå och köpa lite kolor senare idag, sugen på dem)

Oj! Nu har jag suttit här alltförlänge. Det är bara så kul att skriva en massa:P Haha jag brukar inte vara pigg på det annars. Men nu måste jag tyvärr avsluta. Kanske bloggar jag lite ikväll. Hehe, troligtvis gör jag det. Kan inte slita mig från datorn idag, inte igår heller för den delen. Haha. Förresten, innan jag sticker till skolan (utveckligssamtal) så vill jag bara säga att imorgon, läs då min blog för att då har jag, förhoppningsvis, lagt in Veckans Simrishamnare. Usch! Nä nu tycker jag att det ordet har gått och blivit lite långt. Hehe. Jag tror jag förkortar det till "V S". Ja, så gör jag! Nu ska ni läsare veta det att när jag nästa gång skriver "V S" så betyder det Veckans Simrishamnare. Haha, det påminner mig om WC. Men, men nu ska jag inte klistra fast vid laptopen, hej så länge och vi kanske ses på stan imorrn så klä dig fint! ^^
________________________________________________________________________________________
Heej, jag är tillbaka! Du trodde inte att du kunde bli av med mig så snabbt va:P Nej, skämta:) Men nu har jag varit på utvecklingssamtal. Haha, det gick suveräänt. Nu sitter jag här, med en snart uppdrucken iste och njuter av fredagen. Ja, nu är det helg och jag återgår från morgonpiss till morgontrött. Ja, nu ska Sally sova läänge på morrnarna:) Haha, skulle dricka ur flaskan men glömde ta av locket, ett vanligt misstag om man heter som jag heter ^^. Förresten! Efter det att jag och mamma var på skolan så kom jag på att jag skulle få ett par nya vårskor som jag först skulle ha på skolavslutningen så jag och mamsen drog till skoaffären och hittade ett par ursnygga svarta skor. Visst, egentligen hade jag bestämt mig för att bära vitt denna skolavslutningen eftersom jag alltid ananrs bär något svart (varför jag nu gör det:P) hehe men jag får väl ha nåt vitt annars. Tänkte på ett vitt fodral, eller grått? men jag vet inte riktigt. Vill inte ha så urringat, är inte så pigg på det även om jag passar ganska bra i det. Men jag ska lägga upp ett foto på skorna snart. Ska bara ta en klunk iste, love it!<3 Om du inte har testat det, då säger jag bara: KÖP NU ^^. Min kompis, Frida, som också var utklädd till skogsrå på spexfotot, tycker egentligen inte om iste men hon har blitt som jag: Kan inte få nog av det! :) Men det är ju bra. Hon testade det först på tågstationen i Malmö, ni vet där det finns ett så mysigt café där man kan beställa varm choklad med marshmellows och grädde, och drack upp ett helt glas med iste:P Haha, det var egentligen mitt glas men hon fick det för jag är ju så snäll:) Be right back, ska bara klicka mina skor!

Här har jag då några bilder, dessvärre är någon av den lite suddig:P Blixten från kameran reflekterades på skorna så det blev lite fel haha.

443677-30

              
 Vagabondskor <3


Visst är de fina? ^^ Men de ska inte på förrän skolavslutningen. Måste va fin då eftersom vi aldrig ska ha någon mer avslutning i denna skolan. Men jag ska klicka några bilder på alla tårter familjerna tar med sig:) Och jag hoppas verkligen inte att vi får myrinvadering i tårterna som vi fick förra året, fy vad äckligt det va! Ja så kan det gå om man har tårterna ute i naturen:P Hehe, eller på brunnen som vi kallar platsen vi håller oss på. Men jag längtar i alla fall bombmycket till sommarlovet även om det är sista terminen vi går kvar. Snyft.. Nej fy! Jäkla moppe, det kommer alltid förbi en moppe utanför vårt hus när man vill ha det lugnt och skönt. När jag till exempel (titta nu kom det en bil också!) ska sova, och har precis fallit in i någon halvsömn ska det dundra förbi en förbaskad moped och göra mig klarvaken igen. Inget kul, nej nej.. Fast jag kan ju egentligen inte klaga. De som bor i storstäder hör ju nästan alltid fordon utanför fönstret. När vi var i Italien kunde man hela tiden höra det oavbrutna ljudet av "brumm, svich, wrooom" utanför hotellet:P Haha, men jämför man det med S:hamn kan man inte klaga ett dugg. Så kag får ta den smällen ^^. Men de lynt som ja brukar säja:P haha. Ikväll, ja gissa vad vi ska äta då! Jag bestämde maten, tralalalala. Jo, vi ska nämligen ha lax, spenat och sparris. Inga kolhyderater sa jag när vi va på ICA, inga alls:) Där va jag förståndig, haha. Jag brukar alltid säga: "och så ska vi ha bernaisås, potatis och ris till" men så blev de inte denna gången minsann och da:P Nä nu börjar jag snacka en massa strunt. Vi går över till lite politik istället, skämta. Jag är inte så värst insatt i politik. Och inte vet jag vad jag ska göra på söndag kom jag på nu:) Kanske ta det lungt. Kanse baka något gott. Älskar att baka. Det är liksom alltid rätt tid för att baka, det kvittar liksom.
En vardagskväll började jag baka vid tiotiden. Hehe, sedan märkte jag att det stod i receptet att kaksmeten skulle ligga i kylen i en timme eller två så det va inte så passande. Haha! Nu kom jag att tänka på när jag hade med mig värsta kladdkakan till skolan. Gick runt med de i väskan för att jag och två kompisar sedan skulle äta den på lunchrasten. Typ alla frågade varför jag bar min väska som en bricka och fick då (MKT PINSAMT) säga att jag hade en kladdkaka i den och att jag skulle vara försiktig så den inte blev mosad. Men även om det blev lite pinsamt då och då vart smaken inte sämre! Den va riktigt god, jag hade också lagt i marshmallows. Shit vad gott det va!
Oj! Nu blev klockan halv åtta. Jag borde nog gå ner och äta nu. Men ha det så bra, jag blogar imorrn och lägger in "V S" då. Kommer du nu ihåg vad det betydde? ;) Haha! Hoppas det. Men puss och kram på er alla  läsare!

Go morron!

Har precis dragit mig själv upp ur sängen för en händelserik dag, not:P Idag ska jag tilbaka till skolan, känner mig mkt bättre. Igår va det jättefint väder, hoppas det blir det idag också. Haha, just nu ser det bara dimmigt och grått ut. Blä. Men fåglarna kvittrar, och då får man väl räkna med kråkornas fina sång också, och jag sak snart klä på mig för en låång skoldag med två prov. Dels nationella prpv i engelska (hörförståelse!) och franskaprov som jag inte kunde öva på igår. Men jag får bara hopaps på att det går suveränt. Jag visar upp dagens klädval senare för de som vill se men nu måste jag dra, vill ju inte komma försent heller:P Hej svejs!


Dagens klädval

Här kommer jag lägga ut bilder på vilka kläder jag har varje dag. Ska försöka hinna med iaf. Haha, jag är en av de som bor närmast skolan men ändån går jag upp tidigare än dem andra och stressar 100 ggr så mycket. Men annars får jag väl ta med mig kameran till skolan och ta foto där:P Idag kan jag inte ta foto ftersom jag är sjuk, inte så värst kul att sätta in en bild på en blek tjej med ruffsigt hår som bär pyamas:P Nä, det får bli när jag är frisk och kry och har rosenröda kinder:P haha kram!


Tjo!

Jag har en superidé! Jag kom på den nu i morse när jag tråkade framför min laptop. Jag ska göra en "Veckans simrishamnare". Hur bra idé som helst. Men jag måste ju berätta först vad det är innan jag sätter igång.

I Veckans simrishamnare ska jag leta upp en person på stan som enligt mig har den snyggaste outfiten. Kanske är det flera jag väljer ut :D. Men när jag gjort det ska jag ta ett foto av denna personen/personerna och intervjua dem om vad de har på sig. Kanske ställer jag lite andra 'fashion-frågor' också. Jag kommer att börja med detta så snart som möjligt och det ska bli riktigt kul! Det finns inte så mycket här i den lilla stan och då kan det va kul att börja med något sådant:)

Have a nice day! 

Nytt!

    Nytt!

         

Hej! Jag detta är då det nya jag köpte igår^^. Jag brukar inte hitta mycket här i lilla S:hamn men igår gjorde jag faktiskt tre bra köp. Annars brukar jag åka in till Malmö som är den närmaste storstaden haha och shoppa eller beställa online. Men igår kände jag att jag skulle köpa nåt fint på hemplanen och så blidde det :).

Vit tröja                              - 99 kronor, Lindex
Blommig sjal i blått/vitt      - 129 kronor, Lindex
Väska                                 - 69 kronor, Second Hand


   

Ja, det va billigt och bra men min plånbok är heller inte så tjock denna månaden, haha. Ha det bra<3



 


Ja idag vart man sjuk..

Hej alla bloggare! Ja, såklart när man vill till skolan ska man bli sjuk. Igår hade jag köpt en snygg vit baströja som jag kan ha leggings under, en underbar blåblommig sjal och en asball väska som jag skulle ha på mig idag, men nej så blir det inte. Jag får väl ta det lugnt idag och mysa framför TV:en, kanske sätter jag på en film eller två, och dricka lite te är väl alltid bra. Just nu kan jag bara tänka på spexfotot (alla i nian klär ut sig till ett spexfoto)  vi tog igår. Jag och en vän var utklädda till skogsrån, min ide^^, och var riktigt snygga. Haha.. Kanske inte snygga då men checka. Vi hade liksom förlängt våra ögonbryn med en ögonbrynspenna och satt lite diamanter i pannan och på kinderna. Jag sätter ut bilden på hela spexfotot när det kommit med posten. Hoppas det blev bra! Det är liksom det sista fotot vi tar innan nian slutar.

Vad händer annars i veckan då? Jag ska ha utvecklingssamtal på fredag, fast det är kanske inte så intressant haha. Plugga ska man också göra. Ska anstränga mig mycket nu den sista tiden i nian. jag kan knappas tänka mig att snart är det sommarlov och efter sommarlovet ska man bli stor och börja gymnasiet. Lite skakigt men det ska säkert gå jättebra. Hoppas det! Det tråkiga är att jag inte får se hela klassen igen på väldigt länge efter det, kanske vi får fixa en återträff när man fyllt 30 eller nåt:P Det skulle faktiskt vara trevligt! Varför gör inte fler så? Träffas när de blitt äldre? Min mamma till exempel, jag tror inte hon har träffat sin klass sedan hon gick med dem i skolan. Jag ska i alla fall träffa min klass, det bestämmer jag mig för nu! Ha, då kommer kanske jag sitta här och blogga när jag är 30 och berätta om denna viktiga återträff. Tänk om någon i klassen fått barn med någon annan i klassen. Och gift sig! Haha, det skulle varit kul. Om två personer med raka motsatsen kommer om sisådär 15 år med två barn och vigselring. Nä nu skenar tankarna iväg. Haha, allt för långt. Nu ska jag gå ner och stryka mig med ett glas vatten. Det är viktigt att dricka mkt när man är sjuk:) Pussar!

Visst ja, glömde lägga ut en bild på en röd kofta från H&M som jag beställde för någon vecka sedan. Jag hoppas den kommer snart, längtar<3 Vill bara kura in mig i den :)
   

Ja, nu undrar ni säkert varför jag skriver så mycket hela tiden. Svaret är sagt: jag är uttråkad som få;) Att va hemma och inte ha nåt att göra är inte så kul. Jag har kolalt på den ena filmen vi fick i posten imorse, den hette Helens små underverk. Faktiskt en ganska bra film. Den är värd att titta på. Nu har jag en film kvar. Haha, jag vågar inte säga vad det är för en film, ni kommer bara tycka jag är konstig. Men eftersom jag är snäll idag så säger jag väl det: Pledge This, med bland annat Paris Hilton som skådespelerska. Jag hyrde den filmen för att ingen av mina kompisar tycker den verkar vara bra, och jag vill gärna se om den verkligen är så dålig såsom de tror den är:) Så är det helt enkelt^^. Haha. Men den filmen ska jag se senare. Vill inte se alla på en gång.

Som lite tidsfördrift har jag fotat mina jackor. Det blev inte värst bra bilder:P Har inte det där perfekta kameraljuset i mitt rum p.g.a det lilla fönstret som jag bara vill trolla större:P haha Vill ha mer ljuus.

Har har ni bilderna xD


         


Shit! Min sis kom presis hem med världens sötaste/ballaste/coolaste rockiga klänningen! Shit vad söt och allt. Den är ganska vid, som en skjorta men i klänningsmodell. Sedan är den rutig och har jättesöt krage. Ni skulle bara sett den. Hon köpte den dessutom på Second Hand, å jag som var där igår, varför såg jag inte den. ajja!  Man får väl glädjas åt sin lilla sis:D Kanske får låna den någon dag ;) Hehe jag får fråga någon dag:) Förresten! Vilken jacka tyckte du var snyggast? Kommentera! ^^

____________________________________________________________________________________
Ja, nu blev klockan en kvart över fem. Still have nothing to do. Tog fram min kamera precis och fotade gårdagens inköp (igen men denna gången med kläderna på). Haha. Men jag ska ladda upp dem snart så får ni se ^^.

1   2   3  4

(Så ja:) Det tog lite tid eftersom jag var tvungen att asa mig ner och fixa TV:en, och eftersom pappa är usel på teknik och jag bäst (hehe lite självgod där:P) så frågade han såklart mej:) Stolt ^^)

1 På denna bilden har jag tröjan utsläppt och ett par ribbade (vilket man inte kan se så bra) gråa strumpbyxor på mig. De är riktigt varma faktiskt, varmare än jeans :). Till detta har jag också den nya väskan och sjalen. Jag trodde inte att sjalen skulle va så fluffig men det va den minsann, jättemysig!'
Här har jag stoppat in min vita baströja i ett par höga stuprörsjeans. Mkt snyggt men det blev lite korvigt eftrsom vid rumpan eftersom jag inte orkade fixa tröjan rakt. 

3 Dessa jeansen köpte jag i Köpenhamn för drygt sådär ett år sedan. Men har typ aldrig använt dem:P Det är nog för att de är så förbaskat höga i midjan. Man kan inte ha vilken topp som helst till utan att jeansen visar sina konturer underåt. Men jag tycker om dem ändån, man måste bara hitta rätt övertopp till ;)

4 Samma jeans som bild 3 :)
______________________________________________________________________________________
Jag tänkte visa en jättesnygg topp som jag fick på posten för inte så länge sedan:) Har ju startat upp bloggen ganska nyligen så jag har inte hunnit visa så mycket av det jag shoppat ^^.

     

Det svarta linnet har jag i min garderob :) Det har djup urringning baktill och snygga nitpaljetter. Det röda är också fint, jag valde mellan dem två färgerna men det fick bli det svarta. Fast egentligen är det mörkgrått, inte helsvart.
Köpte den på HM.com ^^.

Men nu ska jag dra mig tillbaka med lite läxor, bland annat NO! Älskar NO. Det är riktigt kul! Någon mer som tycker det?:P Jag vet egenligen inte varför det just intressenar mig och jag skulle inte vilja arbeta med NO när jag vuxen men det är ändån ett av de roligaste ämnen vi har i skolan. Slöjd och hemkunskap är de andra jag tycker om. Men ja, ha det så bra alla läsare (hur många det nu är, haha har inte alls många, besööök!!), och vi ses imorgon då jag tänker va frisk och kry:) Imorgon har vi nämligen engelska hörförståelseprov, alltså nationella prov:S Ja egentligen vill jag bara slippa undan det och vara sjuk en dag till men nej, då kommer jag vara ännu blekare och tröttare på måndagen:P Kramar!!

Första dagen!

Hejsan! Ja, detta är mitt allra första blogginlägg;) Ska bli super att dela med mig saker och ting med alla bloggläsare! Jag kommer skriva om lite allt möjligt, föra en dagbok, bland annat om vad som händer här i det lilla Simrishamn (vilket inte är så mycket då). Kanske kommer jag lägga ut dagens klädval och lite annat smått och gott. Ha det bra så länge!

RSS 2.0