Dagen!

Den här dagen har jag ägnat mig åt att jobba, cykla och skrattat:) En helt vanlig mysig dag helt enkelt. Men trött är jag, så det blir till att sova nu. Ha det ballbra , imorgon ska jag blogga rumpan av mig och visa en massa bilder. Puss och kram skummbanan;)

Pink nails.

Idag målade jag mina naglar i ljus rosa, bara för att bli lite extra fin till festen vi var på idag. Två glittriga blommor kom med också, som pricken över i:et.





Ja, inte är man ett proffs heller, men jag blev nöjd i alla fall. Ha det så gott, puss och kram och sov så sött <3

Blommig kjol.







Den här söta kjolen sydde jag igår. Älskar den så mycket. Blir så glad när jag ser den, en liten glädjespridare alltså:)

65-årskalas.

Idag var vi på ett litet kalas i Lomma. Det var min vän Lovisa och hennes mamma som fyllde 65 år tillsammans. Så dit var man bjuden, riktigt treevlans. Träffade en massa sköna människor också. Haha, hade så kul.

Igår var jag lite "off", men idag är jag tillbaka, pigg och kry. Jag hade nämligen fruktansvärt ont i huvudet igår och då blir det bara jämmer:P Haha. Nej men jag var så trött efter allt jobb, eller allt jobb kan jag inte säga. Jag jobbar bara åtta timmar om dagen och jag vet att det är många fler som jobbar 100 gånger så mycket som det. Därför kan jag inte klaga :)

Igår sydde jag en kjol förresten! Min lilla sysslosättning, så mysigt! Det blev en blommig kjol. Ska visa den nunu.


Fotbollsnörd.

Okej, jag brukar aldrig självmant titta på fotboll, men idag gör jag det minsann och da'! Tror jag börjar bli en fotbollsnörd. Haha, nej, det får vi inte hoppas på, men jag har i alla fall lärt mig att Zlatan och Ibrahimovic är en och samma person, Zlatan Ibrahimovic alltså. Haha. Igår (ja igår tittade jag också på fotboll, men det var Hanna som övertalade mig att försöka intressera mig i fotbollen) kunde jag faktiskt gissa ut att det tyska laget hade vita tröjor på sig. Men de var inte värst fina, eller turkarna var snyggare än tyskarna, det gäller även kläderna:) Haha. Nu ska jag käka jordgubbar - kanske med glass. Mihi. Puss och kram på er <3



Fotmodell: Jag :P
Fotograf: Hanna :)

Trevlig kväll.








Cykla.

Så härligt att cykla. Jag och Hanna ägnade tusentals minuter åt att bara cykla runt i cirklar på en parkering vid hamnen. Så kul, kändes som om man flög. Haha. Ehmm. Okej, Hanna mobbar mitt hår just nu, säger att det är platt. Så heller att det är! Nu blir jag lite rasande här. Hanna fick en knytnäve i ansiktet, blodet sprutar. Hehe, okej, det var lite överdrivet. Klappade henne nätt på huvudet bara. Så snäll är jag helt enkelt. Kan aldrig bli arg på riktigt, eller jo på min syster. Nej, nu ska vi titta på fotboll, hmm. Efter det tror jag vi cyklar ut igen, skönt med frisk luft. Kanske blir det några kameraklick också. Vi får se. Förresten! Vi testade ansiktsmasker idag också. Riktigt bra faktiskt. Okej vänta, ska bara ta itu med Hanna, hon sa precis att jag liknar en kille. Bet henne. Ja, ingredienserna var det. Två äggvitor, lika mycket honung som äggvitorna och citronsaft från en hel citron. Blanda, smeta och du  får den perfekta hyn. Haha, nej men alla pormaskar och finnar försvinner efter sisådär tre dagar har jag hört. Men det kan ta längre tid beroende på vilken sorts hy man har. Ha det så bra! <3


Yes, ny design.

Ja, som ni alla ser har jag fått en ny design på bloggen. Eller headern och texterna är ändrade. Jag hade tänk testa en nu i några veckor och se vad jag tycker om den. Designen är gjord av Hanna, hon trixade och fixade, weey. Jag fick lära mig en massa om programmet vi använde. Fint! Då kanske jag kan trixa och fixa själv också i framtiden. Nu ska vi sticka till Second Hand, kanske raggar vi upp någon liten väska. Puss och kram på er! <3

Hannadag.

Idag är Hanna på besök. Skojjskojj. Vi hade först tänkt baka bullar och sälja dem men vädret är såklart för dåligt för bullsäljande. Imorse däremot var det strålande, men det varade inte länge. Nu ska vi sy istället. Svejs!


Fina knappar.

Idag sommarjobbade jag för andra gången. Det gick superbra. Träffade min gamla lärare från tvåan också. Först kände jag inte igen henne, men när hon berättade att hon hade varit lärare på vår skola, ja då kom jag ihåg det. Haha.

Idag fyndade jag några knappar förresten. Så söta med katter på och en stor guldig en också, en med ankar.












Nu måste jag pömsa om jag ska upp och baka bullar med Hanna tidigt imorgon. Puss på er alla! <3

Mitt rum.

Ja, innan berättade jag att jag skulle fixa lite med mitt rum. Det skulle bli ett dressingroom hade jag tänkt mig - men det blev aldrig ett dressingroom. För lite plats helt enkelt! Men fint blev det i alla fall. Tyvärr blev det inte så bra bilder men det beror mest på ljuset. Jag kanske tar några finare bilder imorgon, när solen står på.





Visstja! Jag fann en finfin kista, en av korg. Den är stor och rymmer en massa. Den är underbar.

Lite av varje.

Idag dansade jag runt med min ballerinakjol, från H&M. Till det hade jag en pojktröja med döskalle - också från H&M och ett läderskärp som jag fått av snälla mormor.



                                                                                      


Oxford.



Hit vill jag. Till Oxford. Det ser så lockande ut, så mycket att se. Det ska bli spännande
med den där London-resan. Jag längtar så mycket att jag inte kan ta skillnad på höger
och vänster. Haha.


En regning dag.

Hejsan! Inatt sov jag och Frida ute, i tält. Jättetrevligt var det. Tyvärr blev det ingen sömn direkt, för Frida då, jag sov ungefär sex timmar, haha.

Idag regnar det. En regnig dag alltså. Då blir det till att vara inne och städa, kanske äter jag lite Ben and Jerry's också. Just nu håller jag på att möblera om i mitt rum. Jag vill ha det mysigare. Ska försöka bygga upp ett mini-dressingroom, det kommer bli perfekt. Nej, nu ska jag fortsätta med att konka möbler. Ha det så bra, och sköt om er. Puss!

Tälta.

Ja, jag och Frida ska tälta ikväll. Trevlans! Men det kommer nog bli väldigt kallt, långbyxor och munktröja får det alltså bli. Men innan vi tältar ska vi kolla klart på Little Brittain. Haha, min favorit.

Vad händer i veckan annars då? På måndag börjar jag sommarjobba. Fint! Då har jag en massa att göra. Det blir roligt. Puss och kram från Frida och mig.



Visst ser det mysigt ut? :)

Colours.

Jag, Elisabet och Kim var ute på äventyr idag. Vi målade med stenkritor i vår lilla stad. Det blev riktigt fint faktiskt. Vi skrev flummiga meningar, och ritade glassar. Vi fikade också förresten. I vår trädgård. Tom och Jerry kex, kakor i alla former, saft, pärondricka och choklad gjorde oss mätta - och "efterbliven" tårta som jag råkade säga. Haha.

Idag planerade vi vår resa till London. Vi ska nämligen dit nu i sommar hoppas vi på. Åh, jag längtar som en apa. Är det någon som vet något  finfint ställe, kanske ne liten butik, med  fina prylar? Eller något bra shoppingställe ni vill tipsa om? Tell me :) Puss!


En röd ros.


           
                       


Midsommar!

Idag är det midsommar. Trevlans. Vi ska äta god mat och jordgubbstårta. Hanna kommer också en stund. Vi ska vara klädda i blommigt båda två och jag hoppas vi hinner göra kransar, kransar att ha i håret.

              


Mmmm..

För några dagar sedan trixade jag lite med min garderob. Jag satte upp finfina "klädstångar" så nu kan jag se mina små favoriter utan att behöva dra fram dem ur en trång och mörk garderob.



                


Morsning korsning!

Hello. Idag vaknade jag och Hanna riktigt sent. Men vi hinner baka scones och titta på Ciao Bella, filmen vi hyrde igår. Vi hyrde också En kärleks historia som många har skrivit om. Den var lite svår att förstå men den var fin. Okej, nu ska vi då ner till köket och ställa upp med mjöl och allt. Kramar på er <3


Sunglasses.

         


Fotografier tagna av Hanna


Randig tröja, H&M herravdelning, aprikosfärgat linne, skor, Monki, jeansshorts, made by me och väska, Second hand.

En dag med Hanna.

Den här dagen har jag och Hanna ägnat på stranden. Vi hade fikakorgen med oss, jordgubbar, grädde, färglada kakor, saft och marshmallows. Så gott.



             

 
 Foto: Jag;)

Efter stranden tog vi några fina pics i den lilla staden. En kamera och ett par solglasögon kan göra mycket.

    

              
               Foto: Hanna <3

Fotboll blir det ikväll. Eller snart rättar sagt. Det blir, hmm, vad ska jag säga, ganska tråkigt men Hanna får hålla mitt humör uppe.


Yesterday with my friends.

Hejsan! Igår hade vi en liten grillfest i trädgården. Jättetrevlig kväll med sol och marshmallows. Vi släppte ut Pelle också, vår kanin. Han skuttade runt och hälsade på alla. Tittade på bildspel gjorde vi också. Gamla foton på bär vi var små och från vår Polenresa.

 






Grillkväll.



Ikväll ska vi grilla. Det blir mysigt. Äntligen har solen tittat fram och jag hoppas den värmer länge när vi är ute i trädgården och grillar marsmallows.

Dagens.



    



Idag blev det mina nya jeansshorts och smycken från Indiska, det aprikosfärgade linnet från Monki och halsduk från H&M. Skorna kommer från Din Sko, de är mina hjältar;)


My brills.


Aprikos.




  Monki   

Skatter.



 Gina Tricot    

Grädde.



        Weekday                   

Godis.

 
     Indiska   



                                                       


Äntligen.

Ja, äntligen fungerar det att sätta in bilder igen. Har väntat så länge nu på att visa bilderna från skolavslutningen. Men nu har de kommit.

Inatt sov Jem över. Eller sov och sov, vi fick inte så mycket sömn. Jag pratade ganska mycket i sömnen. Haha. Nu ska jag nog sova lite, är så fruktansvärt trött. Ha det så bra, puss och kram!

Publishme.

Hej på dig! Idag krånglar publishme fortfarande. Jag har verkligen försökt sätta in bilder i mina inlägg men det är något fel så det fungerar inte. Men det fixar sig snart hoppas jag.

Städar idag förresten. Jag är på ett riktigt städhumör. Först sorterade jag bland alla gamla skolsaker, papper och prov och så vidare. Sedan har jag tvättat och dansat runt och prydat till saker i hela huset. Garderoben städar jag nu. Så fint det kommer bli. Nu ska jag keepa going som jag brukar säga. Puss och hej!


Sommarlov.

De här dagarna har gått så snabbt. Jag har inte fattat att vi har slutat nian och att jag aldrig mer kommer ha en lektion med klassen igen. Det är så tråkigt att det knappast får vara sant. Men skolavslutningen var fin. Tårtor, tal och sång. Betygsutdelning också! Oj vad jag blev förvånad när jag öppnade kuvertet. Så glad jag blev. Haha, ja det där slitandet nu i tre år lönade sig bra. Jag vill bara inte sluta på Nilsholgerssonskolan. Så många fina kompisar, så bra lärare. Åh, jag blir vemodig. Alla älskade vänner. Jag tror inte jag kommer ihåg om jag åt någon tårta alls, jag tror jag kramade alla fina människor hela tiden.





På kvällen var det sommarfestival i vår lilla park här. Det spelades ganska bra musik i år. Inte lika bra som förra året förståss, då var det Salem al Falkir som spelade och sjöng. Det var underbart! Igår (tänk att det var igår!) sjöng Kapten Röd och Mange Smith. Flummade runt på stan gjorde jag, Ellen, Moa, Matilda, Yvonne och Maja också på kvällen. Så kul vi hade det. Vi red rygg och tog roliga bilder.



Efter sommarfestivalen övernattade Ellen i mitt rosa rum. Vi åt jordgubbar till frukost och sedan drog jag och Alice in till Malmö för att ta en shoppingrunda och titta på opera med familjen. Aida heter operan vi såg. Den var fin. Men  - som också vår lärare också sa i sitt skolavslutningstal - vi i klassen är svåra att imponera (ååh, var då:P Fasiken att vi har slutat), och jag märkte det idag när jag satt bland publiken på operan. Alla stirrade och var imponerade medan jag satt och räknade ut hur de gjorde sina små trix och trolleri med kulisserna.

Nu ska jag pömsa. Är bombtrött. Imorgon blir det en luuugn dag. Kanske lite sommarlovsmorgon också, för vad är ett sommarlov utan sommarlovsmorgnarna på barnkanalen:P? Ja, undra det:) Puss på er, bilder på allt och alla kommer upp imorgon:) <3


Idag.

Denna dagen var en ganska stor dag. Vi hade nämligen en stor brännbollskamp mellan niorna och lärarna. Vem som vann vet jag faktiskt inte ännu. Men vi får se.

 

Haha, ja den första bilden är på mig när jag slår ett väldigt bra - eller inte - slag. Ramlade gjorde jag sedan också:P Sedan har vi Kajsa, Mari och Micke. Haha, ja, lärarna klädde sig i snygga luvor, lite tokigt:)


Efter brännbollen grillade vi korv - i regnet tyvärr. Sedan satte jag och Hanna styret mot stan. Där handlade jag lite mascara och Hanna armband. Finfint. Ni får se hennes outfit imorgon:) Jag ska proppa kameran full med bilder. TIhi. Jag klippte mig också idag förresten. Lugg och uppklippt. Hanna och jag tog lite flummbilder men man ser i alla fall hur luggen blev:P Haha.



Sedan gjorde vi ansiktsmask också. Av ägg. USch, aldrig mer igen. Haha, och gurka.

Nu måste jag sova, inte vill man vara trött på skolavslutningen imorgon. Puss och kram.


Bakom kulisserna.

Igår spelade vi som sagt upp vår musikal för sista gången. Väldans roligt. Om vi bara fick göra om det, ojojoj vad härligt det skulle vara. Vi hade så skojj.



De två töserna Felicia och Katja i snyggsnygga kläder. Haha.



Jeremy, Sabina och ett GAME BOY. Varför heter det inte game girl förresten??



Sabina får sitt hår fixat av Klara-Marie. Så fint det blev.


Hejsan

Hejsan på er! Igår hade vi det skitandes roligt. Vi spelade upp musikalen - kulkul - sedan var jag på studentfest. Min kusin Katja tog studenten. Så fin hon var i sin mössa:)





Haha, sedan var det fotboll på högsta nivå. Det ringdes och hade sig, 2- 0 till Sverige snappade jag upp i alla fall. Pinsamt var det bara att jag trodde Zlatan och Ibrahimovitch (vet inte hur det stavas:P) var två olika personer. Men jag och fotboll går inte direkt ihop.



Alla  fick skriva i Katjas fina studentmössa, jag skrev något litet fint i kanten:)

Musikal.

Vi spelade upp vår musikal idag, premiär. Lite pirrigt men riktigt roligt. Jag älskar att stå där uppe på scenen och ge allt. Jag kunde äntligen - för att vara lite självgod:P - mina repliker finemang och vi hade så kul så kul. Innan också dessutom. Vi hoppade ut och in genom fönster, käkade kakor och dansade som galningar. Sjöng titaniclåten också! Haha, så vackert:P  Synd att jag har slarvat bort min kamera. Jag skulle fotograferat min snygga outfit (haha). Isönderklippt t-shirt, sotig i ansiktet, ruffsigt hår, ja allt.



Bakat.

Hejsan! Idag har faktiskt jag och Jem bakat och sålt bullar. Så goda de var. Det var sol och varmt som attan. Det var varmt så det brändes. Lite solbrun blev man på köpet. Annars har det varit en ganska lugn dag. När jag och Alice vaknade fick vi höra att det blev frukost ute i trädgården. Jippie! Äntligen så varmt att man kan kuta ut barfota i pyamas och sätta sig till rätta med en stooor frukostmacka i handen. Sommaren är underbar. Snart skolavslutning också. Så roligt! Vi äter tårtor i mängder och njuter i solen på en gräsmatta. Det är den bästa dagen på året. Men detta året blir det nog lite annorlunda. Eftersom vi slutar nian. Vi kommer att få röda rosor och en massa hurrarop.




Funny bunnys.

Hej! Här sitter jag trött med ögonen halvt öppna och bloggar tralala. Så roligt jag och Hanna har haft det ikväll. Sdanre gick vi också till stranden. Grymt kul! Vi käkade glass och cyklade runt på alla gatorna i den lilla, lilla staden.

  

                       



Nu ska jag soova, så skönt. Flumm, flumm och puss på er!


Glass.

Om tio minuter kommer Hannis Pannis och ska ha sälla med mig. Vi ska käka glass i hamnen och mysa framför en massa filmer. Trevligt blir det! Nu ska mina stackars spagettiben försöka mosa sig fram till garderoben. Måste ha något redigt på mig nu när Hanna kommer, inte pyaaamas:P

PUSS på er alla.


Galen i kläder.

Hej! Idag var vi i Malmö, kära kära Malmö. Någon gång ska jag bo i den staden. Så underbar. Jag och Ellen strosade runt på gatorna och hade det mysigt. Såg Lisa också:) Min favvobloggare. Så söt tjej! Och skriva kan hon också. Tralala.. Nu ska jag visa vad jag har köpt. Så fina saker må ni tro.



                  

   

                           

     

                              

      

Förresten! Här kommer bodyn jag klickade hem från nelly.com på bild också:)


Solbränd.

Usch, jag som trodde jag skulle bli brun blev röd istället. Röd som en tomat. Inte fint. Men det blir nog bättre imorgon. På tal om imorgon, så ska jag åka till Malmö. Tjoho! Ellen konkar på och vi ska båda hitta skolavslutningsklänningar. Ja, jag har ju haft en del problem med vad jag ska ha på mig på avslutningen, men nu har jag bestämt mig för att hitta  någon riktigt snygg, sommarklänning. Så det blir brabra. Jag kommer klicka en massa bilder. Haha,  tyvärr var jag så dum så jag slänge min kamera i en fotölj som jag sedan grädda på med en hög kläder så det var lite svårt att hitta den. Men nu har den kommit till rätta! Jippie. Min lovely kamera.

Nu ska jag dra mig till sängs. Först ska jag bara hitta ett påslakan till mitt täcke. Blä, jag drog ut  det idag bara för att jag skulle ligga på det ute i trädgården men Pelle (vår sötsöta kanin) smutsade ner det med en del jord och väldigt mycket skit om jag får säga det själv, och inte är det väl trevligt att ha en massa jord i sängen heller. Ajja! GOD NATT och sov så gott. Kram!

Avslutningsfest.

Ikväll var det avslutningsfest, för oss nior. Mysigt. Det nalkades godmarängsviss och godis i mängder. När nästan alla hade gått hem började vi klättra på tak (hehe) och snurra i stångar. Jag försökte gå på händerna men det var då inte lätt. Jag ska träna varje dag i sommar. Haha. 

En grupp föräldrar (inklusive min mamma hehe) sjöng också sånger. De tog upp varje lärare och satte dem i "heta stolen och började sedan sjunga. I heta stolen fick vi senare ställa frågor till lärarna, ja och vi frågade såklart vilket parti de hade röstat på. Lite kul. Vi körde också lite charader och ställde oss utomhus för att vråla. Vi hade jäkligt kul.



                                 
          
                                
                               

Bullkalas med kompisstödjarna.

Igår hade vi bullkalas med kompistödjarna. Vi spelade brännboll och hade det trevligt. Drack saft gjorde vi också.


Ser det inte mysigt ut?

 
                                                  Alla kompisarna;)

                       
     
                                              

Gult.

                        


                                                                                          

Idag hade jag på mig min nya t-shirt från Dressman och gråa leggings. Mysiga kläder att dansa runt i.

Tjoho!

Hallå! Hur har ni det? Igår var jag för trött för att kunan skriva något intressant i bloggen. Men idag är jag pigg och glad. Alldeles strax kommer Frida och vi ska gå på ett litet "kalas". Det är nämligen avslutningsfest för niorna. Det blir lite nostalgiskt sådär:) I alla fall så komemr äntligen dagens klädval upp ikväll. Och en massa bilder från vårt lilla kalas. Haha, ha det super, puss och kram! <3

Sista pluggdagen!!

JAAA!! Äntligen klar med alla mina läxuppgifter. Så härligt. Jag ska bara sova nu, sova, sova och sova. Vad sköönt. Jag känner mig som ett vrak just nu men jag kommer vara skönheten själv imorgon efter en god natts sömn. Haha, eller inte:P Men imorgon lägger jag såklart upp dagens klädval. Nu får ni ha det så bra, kram!!

Shoppat:)

Ja, jag har ju hadlat lite sedan kameran hakade sig. Nu tänkte jag visa:)



                




                                                       

Okej, skorna är de underbaraste skor jag någonsin haft. Så fina, från Din sko. Klänningen, den blommiga är också helt underbar. Så söt. Jag föll pladask. Sedan är det min mysiga tjocktröja som jag fick hem på paket för inte så längesen. Så myspysig.

                        
 
                 

Dagens klädval!

Tjohej! ÄNTLIGEN är jag klar med min vackra NO-bok jag har arbetat på, wihooo. Nu är det bara att börja på uppsatsen. Jaja, men jag änkte i alla fall först visa upp dagens klädval:)

                               


                                               

Idag blev det den nya skjortan som jag fick av Katja:) Från JC är den. Skorna köpte jag i Lund på Din sko. Underbara! Det bästa köp jag någonsin gjort. Jag kan inte sluta titta på dem. De kostade ca 350 kronor. Jackan är från H&M, egentligen har jag köpt den på tradera, 210 kronor. Halsduken är också från H&M och kostade 79 kronor.

Hejsan!

Hej! Igår pluggade jag nästan huvudet av mig. Jag satt nästan 13 timmar non stop med NO:n men hann ändå inte klart. Så nu siter jag här igen. Med en galen uppsats som jagar mig dessutom. Men jag kan i alla fall glädjas åt en roligrolig sak, NEJ två saker förresten:) Först så hittade jag nämligen en hundralapp och en massa kronor i fickan som jag hade gömt bort och sedan får jag reda på att jag har mvg i teknik. Liksom waaaaa vad roligt. Jag har jobbat stenhårt för detta och nu får jag reda på mitt betyg. Så skojsigt! Jag har lklickan dagens klädval, men den duma USB-sladden är väck så jag får leta ikväll. Ni måste ju se den snygga skjortan jag fick av Katja:) Nu ska jag plugga vidare, puss på er! <3

Läxor upp till öronen

Usch! Läxorna tar kol på mig. Jag fick värsta panik imorse när jag vaknade och insåg att jag har riktigt mycket läxor att göra. Egentligen skulle jag ha klart en massa läxor på fredagen men då var jag helt slutkörd efter vår idrottsdag i skolan och somnade vid åtta på kvällen, orkade inte göra någonting på dagen. Nu har jag en MASSA så jag kommer inte kunna blogga mer idag. Bilder från igår skulle komma upp ju men det  får bli senare. Jag ska blogga som en galen apa på sommarlovet, när alla läxor är utklarade. Haha, kram!

Nattbloggar;)

Hejsan på er! Idag har jag varit i Lund, trevlans till 250 procent! Jag och Katja gick en HEL del (haha motion ära bra!) och shoppade som crazy frogs:) Katja fick med sig hem ett par sötsötsnygga balskor, en gräddvit klänning och smink. Jag köpte ett par underbara skor som jag länge velat ha, en ring och en klänning. Sedan fick jag en söt skjorta av Katja som jag under många år gått och suktat efter. Åh, lyckan stiger:) Synd bara att jag råkade glömma ringen I Lund men Katja ska skicka den på posten + ett par skor som jag också råkade lämna kvar. Vi var också hos katjas pojkvään Erik där de hade typ en förfest. Men det var mysigt. Haha, tyvärr var det nästan bara jag och Katja som hade chipsskålen inom räckhåll så ja, man la väl dit några kilon där;) Haha, men det är bara bra. Så, nu är klockan ett, och här sitter jag halvdåsig. Höhö, måste upp vid femtiden om jag ska hinna med alla uppsatser och läxor jag har till måndagen. Ojojoj, hur ska det gå? Fortsättning följer imorgon haha. Nu ska jag sova. God natti! <3

RSS 2.0