Spindelnät.



Idag har det varit varmt. Jag och Jem har kämpat oss genom S:hamn med vår bullkorg för att tjäna ihop lite pengar. Men det gick bra. Vi sålde nästan alla bullar. Resten åt vi själva upp. Haha. Sedan har vi gått på cirkus, jag, Frida och Alice. Det var trevligt. Passade på att ta lite bilder också, i trädgården. Annars har det varit en lugn dag. Cyklat en mil gjorde jag visst också. Skönt med motion. Det behöver man ibland haha.


Fluffigt och gult.




Klänningen är från Monki.


Glass i stora lass.

Hejsan på er! Dagen har jag spenderat på jobbet och hemma i mjukisbyxorna. Snart är det dags för att krypa upp i soffan för att titta på Morden i Midsomer med ett helt paket Ben & Jerry's glass i knäet. En perfekt hemmakväll :) Imorgon ska jag och Jem träffas och hitta på någonting, jag ska lämna min cykel på lagning (kanske kikar man in cyklarna i affären också) också blir det till att sola i trädgården. Haha, får väl springa under vattenspridaren om det blir för varmt.

Jag och Hanna ska diskutera bloggträffen lite mer. Det får bli i Malmö och jag hoppas att ni som vill komma också kan komma. Det skulle vara så mysigt om så många som möjligt kunde komma. Datumet blir väl den 15, 16 eller 17:de. Vi  får helt enkelt se hur det blir. Det kommer bestämmas innan den nionde augusti i alla fall.

Nu ska jag ner och ta ut glassen ur kylen. Någon mer som är glassmonster liksom jag? Moaha. Ha det så brabra!



När allt var så stort.




Jag hittade klassfoton från förskolan och trean. Då var man liten och knubbig. Det känns konstigt att man var så liten en gång. Och allt var så stort.

Varm dag!

Den här dagen har varit riktigt varm. Upp mot trettio grader tror jag. Jag och Frida låg och stekte på stranden och blev bruna som pepparkakor, eller inte. Haha. Nu är Ellen här. Vi slog oss ner framför tv:en och gottade oss med god mat. Ellen åt pizza, jag käkade grekisk sallad med melon - nyttigt!

Imorgon blir det till att jobba, sedan är det bara tolv dagar kvar tills vi åker till London. Yippie! Det är nästan så jag packar resväskan ikväll. Haha. Nej nu måste jag gå, min tur att duscha! Kyssar!



Sommar, sommar och sol.







Dagen har jag spenderat i solen med päron -och nonstopglass. Underbart säger jag bara! Blev lite brun till på köpet. Tittat på film hemma hos Alma har jag också gjort.. Det blev Pocahontas. Min favvofilm när jag var liten. Haha. Men den är bra.

Jag har tänkt på datum till bloggträffen förresten. Vad säger ni om den 15, 16, 17 eller 18:de augusti?  Vi måste komma överens om den perfekta dagen:) Och platsen! Varför inte Malmö. Det vore kanske mysigt. Ha det gutt! <3

Bloggträffen.

Hejsan! Jo jag har tänkt på det där med bloggträffen lite mer. Det skulle vara så jäkla roligt. Jag behöver bara lite förslag på vart vi alla skulle träffas. Vi bor ju inte alla på samma ställe så det får bli i någon stad som alla känner till. Kanske Malmö, Lund? Ja, kom med förslag! Datum är ju svårare. Många kanske åker på semester, jobbar eller har något annat för sig. Vilka datum är ni lediga på? :)

Kanske det ja!

Jag har tänkt på en sak väldigt länge. En rolig sak! Nämligen en bloggträff. Tänk om man kunde ordna en sådan träff med fika och mingel, skulle inte det vara fint? Jag vet inte hur många det är som hänger på, men jag tror att det skulle vara skitandes kul. Säg vad ni tycker, behöver era förslag:) Pussar!



16:33


En blå ring.




Den här dagen har jag traskat runt med Jem. Ja, eller dansat runt. Haha. Ikväll ska jag som sagt på Disney-filmkväll, klädd som Ior. Det låter väl bra? Ior är favoriten så det passar perfekt. Hela jag ska vara lila, svans ska jag också ha. Roligt!

Gooodmorgon!

Steg upp  tidigt idag bara för att hinna med dagen. Vill ju inte sova bort allt. Snart tänkte jag i alla fall gå ner och göra lite frukost. Det blir nog en macka av något slag. Eller kanske jag slår på stort och bakar scones. Haha.

Ikväll blir det filmkväll hemma hos Kim. Bara disneyfilmer. Det ska bli riktigt trevligt. Utklädd ska man också vara förresten. Hmm, jag får nog klura på vilken disneyfigur jag ska vara utklädd till. Men det ska nog gå bra. Puss och kram skumbanan!


En gammal bild. Gillar den skarpt. Foto: jag.


Bilder, bilder, bilder.




Red purs.





Idag bar jag min röda väska - vintage, t.shirt - H&M och jeansshorts - avklippta jeans.

Lilalilalila.





Idag satte jag på mig mina lila chinos, de korta från Monki. Grr, älskar dem. Till det hade jag ett vanligt vitt linne och en halsduk från H&M och smycke från Gina Tricot. Skor från Monki var det också. Kyss!

Flätat skärp.

Hallo! Idag fiffade jag till ett skärp. Lila, brunt, svart, blått, grått, vitt. Blev ganska nöjd faktiskt. Man kan ha det i midjan och i byxorna, perfekt;)




Moln.


Foto: Jag.

Tjabba tjena hallå.

Idag åkte jag och Frida till Malmö. Mm, min favoritstad, verkligen! Så trevlans var det. Jag fann en väldans massa kläder som jag hoppade över, billigt också. Har visat vad jag köpte under detta inlägget. Love it ^^.

Senare ikväll tror jag det blir filmkväll hemma hos G-k, anske spelar vi lite basket också. Jag måste verkligen lära mig att spela basket, jag är nog sämst på det. Hehe. Men de andra får lära mig. Jag lärde mig att skjutsa på cykeln för några dar sedan, varför inte lära sig spela basket då;) Haha svejs och hejs! <3

Malmö med Frida.







                                                                                     







1. Resväska, ca 500 kronor 2. T-shirt, H&M pojk 98 kronor 3. Midjekjol, Monki 100 kronor
4. Halsband, Gina Tricot 149 kronor 5. T-shirt, H&M pojk 98 kronor 6. Linne, BikBok 49 kronor
7. Ofelia playsuit, Monki 200 kronor 8. Ring, Glitter (köpt innan) 9. Tröja, BikBok 49 kronor
10. Korta chinos, Monki 200 kronor 11. Linne, Monki 150 kronor

Yes indeed.

Nu vet vi säkert att vi åker till London. Oo, fy vad jag längtar. Vi ska bo ungefär i centrum där alla modeaffärer finns, jag kommer bli så galen (drömmande blick^^), vi ska vandra gatorna runt hela dagarna och bara njuta av allt. Gaaaah :)


Älska hallon.



Hallon är något av det bästa jag vet. Synd bara att de går åt så snabbt ^^.

Laga mat.

Idag tänkte jag och mina kusiner laga mat. Det ska bli något nyttigt, vegitariskt tror jag. Hoppas det blir gott! Sedan kanske det blir till att träffa Frida, kanske ut och cykla. Trevlans!


Jag och Alice vill nå körsbären högst upp, haha, därför ser vi lite tokiga ut:P

Motion är det rätta ordet!

Nu har jag träningsvärk, och gissa varför. Jo, jag och Katja vandrade nämligen idag, en lång bit. Men som vi kände oss friska och krya, fräscha också, när vi kom hem. Eller åkte hem. Haha. Det började åska och regna när vi hade vänt om från Gislövshammar för att  ta oss till Brantevik där vi skulle köpa glass. Efter det skulle vi fortsätta hem, men det blev aldrig av, vi blev hämtade istället - efter tio samtal i raken med oroliga släkten i andra sidan av tråden. Men det gör inget, motion fick vi ändå, tro inte det:P Vi gick mer än en mil, och bruna (eller närmare sagt röda) blev vi allt. Jag klickade närmare sagt tusen bilder med kameran, vissa blev bra, andra blev ganska suddiga. Haha.










Pssst... Elisabet, jag ringer till dig imorgon;) Puss!


Fredag.

Fredag är nog den bästa dagen på hela veckan. Då har man en hel helg framför sig och kan ta det lugnt. Den här fredagen ägnade jag åt att gå en mil - självmant, äta god mat med familjen, titta på film med kusinerna och plåstra om ett skoskav. Eller ska man säga köttsår? Usch:P I alla fall så har jag fått bättre kondition nu, jag ska ut imorgon också tror jag. Man vill ju komma i toppform nu innan skolan börjar igen. Inte äta för mycket fet mat och bosätta sig i soffan hela dagarna. Haha, nej ut i friska luften ska jag varje dag. Sedan blir det till att promenera gatora fram i London snart också. Åh, vad jag längtar. Vi ska beställa resebiljetter på måndag. Sedan bär det av i nästa månad. Pirrigt men underbart ^^.


Igår.

  
 
 

Godmorgon!



Idag ska vi cykla dressin. Skitkul! Hoppas bara inte det åskar, vädret är inte det bästa idag. Regnkläder ska i alla fall med. Man ska alltid va på den säkra sidan;)

Nu ska jag och Alice snart ta vårt pick och pack och dra till våra kusiner. Efter det ska vi åka till St Olof där man får hyra dressincyklar. Ha en bamsebra dag! <3

Två regnbågar.



När jag skulle in till mitt rum fick jag plötsligt syn på två regnbågar, samtidigt! Jag sprang ut - host, host - inte helt påklädd (men det struntade jag i) och tog ett foto. Folk fick tro vad de ville, jag skulle i alla fall ha en bild!

Ränder.


Dressin....

Den här dagen har tickat väldigt långsamt. Jag har jobbat och, hmmmm, jobbat. Men imorgon ska jag inte jobba för då blir det till att cykla dressin med kusinerna. Ojojoj vad trevligt! För min del - som aldrig har cyklat dressin förut - känns det pirrigt i magen.. Tänk att få cykla på en räls en hel dag, få korsa ängar och allt. Det låter för bra! En hel dag med trevliga människor och cykel och picknick. Svejs!


Kofta.









Kofta, vintage.
Klänning, Weekday.
Läderarmband, made by me.
Skor, Din Sko.


Idag?

Hejsan! Ja, vad ska man hitta på idag? Vad ska ni göra? :)  Kanske ska man ta och sy lite. Träffa kusinerna ska jag i alla fall. Men sedan vet jag inget mer.

Igår åskade det och internet fungerade inte. En förklaring till varför jag inte kunde blogga så mycket som jag ville igår. Men idag är det fint väder, som dessa andra två dagar som varit kokhetta. Underbart! Man har ju fått lite färg på benen och armarna också. Haha.

Oj! Jag kanske borde berätta om mina tre bästa fynd på loppis igår. Helt fantastiskt billigt må jag säga! Jag inhandlade en röd väska med lång rem och blommigt foder för en ynka tjuga. Sedan fick jag en vit, stor och muffig kofta med fina knappar för tjugo femtioöringar. De var väl billigt det;) Precis lika billigt fick jag en Lotta-bok.


                 

Fina människor.












Från vår trädgård.




Snart kommer Elisabet och Kim hit. Vi, Mimmi och Linnea ska ha en blommig picknickmed god mat och trevligt  mingel. Längtar så!

Nytt tyg.

Vet ni vad? Jag har köpt världens finaste tyg. Ett med olika sporttexter på. Det ska bli en klänning, axelbandslös. Fy bomben vad fint!




Yes.

Jag kom in, på min skola. Helt fantastiskt! Apelrydskolan, här kommer jag!;)


Dagens.



Idag bar jag m in favvotröja, häärligt, från H&M pojkavdelning och ett par finfina jeansshorts. Stenen jag håller i är den finaste jag hittat. Den är som den stenen i filmen, Vita stenen eller vad den nu hette. Underbart!

Hej Hopp!

Idag har jag och Frida  varit på Stenshuvud, en underbar plats:) Har i stort sätt blivit uppväxt med att åka dit flera gånger om året. När min mormor hade kiosken med godis och glass gick jag raka vägen in till henne och då fick jag en massa godis:P Haha. Det var jättebra tyckte jag. Min lillasyster också för den delen.

Den här dagen har i alla fall varit kalasbra. Jag blev brun om ben och armar och Frida fick flera fräknar. Det som är så gulligt! Åh, så svartsjuk man kan bli:P


Vandrat, solat och badat.






Mysig kväll.

Hejsan! Ikväll var jag ute med tjejerna på stranden och snackade lite. Jättemysigt. Alice och Julia badade, det såg så härligt ut att man själv nästan ville hoppa i. Men nej, jag ska bada imorgon jag:) Haha.






Trötter.

Hejsan hoppsan! Idag är jag trött, men ändå full av energi. Jag tror det är huvudet som är på skarp och benen som sölar sig. Men det är inte så konstigt, jag har jobbat riktigt mycket idag. Tvättat av sextiofyra lådor (alla sidor rena), kastat garn hit och dit och tagit emot kunder. Ja, en jobbig dag men det är skönt efteråt.

Imorgon ska jag och Frida kamma Stenshuvud tillsammans. Vi ska vandra, bada, sola och fika. En riktigt fin utedag helt enkelt. Men det bästa av allt är att det kommer bli superväder imorgon, solen kommer att stå på och det kommer bli badväder till hundra procent. Trevligt!

Nu tänkte jag cykla en bit. Förra sommaren cyklade jag en mil om dagen, kunde hända att det blev två, så jag har lite att ta igen där. Haha. Vad tänkte ni göra ikväll? Hoppas det blir en skön tisdag för er alla. Hej så länge!


RSS 2.0