Filmkväll med te.

Igårkväll bjöd jag hit some friends - Bis, Elisabet och G-k. Vi hade dukat upp te, kakor och godis i stora lass och  tittade på film. Elizabettown och Min granne Totoro. Trevlans!


Höstmys.

Hallå där! Idag har jag mest suttit med läxböckerna och druckit kamomillte. Höstmysigt tycker jag. Det blåser en hel del ute nu, oo det känns som jag vill hänga upp ljusslingor i hela mitt rum. Jag gjorde om i mitt rum idag också förresten. Det blev bättre än det jag hade tänkt mig. Faktiskt. Det brukar ställa till sig för mig när jag ska ändra om, men inte den här gången. Tihi. Har fått fram min röda lampa också för den delen. Jag hittade den under sängen, och den passar perfekt till sådana här mörka kvällar. Nej nu ska jag ta och lägga mig, och tänka på höstkläderna jag beställt från h&m. Dem får ni se när jag fått dem på posten. En svart kofta, handskar och halsduk var det. Mys! God natt på er och sov sött <3

Droglopp.

I onsdags hade vi ett droglopp i skolan. Jag, Sofia, Vicky och Theres klädde ut oss till bellerinor (hmm?) och det blev ju vackert. Haha. Visst, jag ser ju ut som en drogad padda eller något men det får accepteras.


Foto lånat av Fia.

En puderrosa bakelse.

Jag hittade den på Humana i Malmö. Så kär.


En teckning.Teckning: Jag.
Foto: Jag.

Tjohej!

Dagen har varit bra men fy på min förkylning. Halsfluss tror jag det är. Inget kul alls. Men jag åker nog hem tidigare imorgon så jag kan få vila ut och käka penicillin och äta choklad/glass/godis/pizza/onyttiga saker. Haha.

Maja har flyttat in här hos mig på internatet och idag snodde vi en hylla från korridoren så vi kunde pynta den med söta saker. En adventljusstake hittade vi också som vi placerade i fönstret. Ni ska få se allt detta när vi fått det lite städat här inne haha.

Ha det bra! PUSS.


My fence.


Modell: Maja.
Stylist: Maja.
Foto: Jag.

En liten bit av det.
Foto: Jag.

1. En födelsedagspresent; fransig klänning.
2. T-shirt med Peace-tryck från Tjalla Malla.
3. Stor myspysig tröja, Tjalla Malla (Karin Wester).

Morgon med scones.

Idag blev det scones till frukost med hemmagjord fikonmarmelad. Riktigt gott så här när man är nyvaken. Idag hade jag tänkt att ta det lugnt, försöka bli av med en dum förkylning som försöker bryta ut och teckna lite på tre outfits jag ska ha med i en bok senare i ett skolarbete. Spännande:) Puss på er sockerbitar!

The grass is green.


Foto: Jag.

Tårta på födelsedagen.

På födelsedagen vaknade jag av glada sånger och tårta på sängen. 16-årstårta var det. Med godis på och nutella i. Resten av dagen bestod av mattelektioner och matteläxor. Men vad gjorde det, vi hade kul i alla fall.

Igår besökte jag, Sofia, Sara och Valli Malmö för att Second Hand-shoppa. Vi spenderade mycket tid på Myrorna och jag fick med mig hem en hel del saker. Från Tjalla Malla också. En varmgosig randig tröja och en t-shirt med Peace-tryck. En sådan t-shirt kan man använda ofta. Som en godisskål där godiset aldrig tar slut. Bye!


Cykeltur där bak.

Igårkväll var jag med om en helt underbar överraskning. Mina vänner drog med mig ut och ställde sig där och började disskutera vilket färdmedel vi skulle ta. Jag förstod ju ingenting just då men när de flyttade sig så stod där en gul kärra med en massa filtar i. Och gissa vem som skulle sitta i den:P De satte mig i vagnen och spände fast den i en cykel och sedan bar det av. Jag åkte i en kärra bak på en cykel. Hur kul var inte det! Haha, jag skrattade hela vägen in till stan där det bjöds på riktigt goda pizzor. Jag tror att jag harfått riktigt stora magmuskler efter den kvällen. Vi drog efter andan så mycket vi skrattade och ja jag tror det var den roligaste kvällen jag varit med om i hela mitt liv. Helt underbart! Men nu sitter jag med alla mina läxor, hehe. Vill inte ha så många läxor imorgon för då är det min födelsedag. Tralalalala. Får bjuda alla på Ben and Jerrys tror jag. Mums!


Burning in light.


Modell: Sara.
Stylist: Sofia.
Foto: Jag.

Chokladcookies och vänner - det är livet!

Ja, då har en ny skolvecka börjat och jag sitter här, uppflängd på sängen med mina polare Sofia, Sara, Angelica, Johan och Maja. Vi kränger chokladcookies och myser framför mitt internet. Äntligen säger jag bara!

Förra veckan gick väldigt snabbt. Vi hade allt roligt för oss. Vi tog bland annat modellbilder på natten som ni ska få se. En bild för varje vecka hade jag tänkt. Hope you like them:) Annars då, vad har hänt idag? Vi har haft franska, jobbat på vår Grease-musikal (yeah!) och cyklat som galningar upp för en lång backe, som nästan aldrig ville ta slut, för att handa några choklad och ett paraply. Nödvändligt till 100 procent säger jag bara.

RSS 2.0