Tråkväder, tråkblåst, tråkkallt.

Hej! Tråkig dag. Regnet bara öser ner utanför och mitt rum har varit iskallt hela dagen. Blåser gör det också. Jag kan inte sätta min fot utanför. Då blåser jag bara iväg. Tråk alltihopa. Men jag tröstar mig genom att titta igenom sommarbilderna jag tagit. Det är mysigt. Och nu tänker jag hämta hit mammas ultimatbraiga dator så att jag och mina ögon kan tillbringa resten av kvällen framför klassiska filmer. Det låter toppen!
Bye bye mina vänner!

Stora blommor och svart bomull.

Nytt i garderoben! Blommig kjol och svarta shorts. Love it.

Repeat from summer.

22:30

Godnatt får jag väl säga nu. Ska upp tidigt imorgon för att göra läxor. Sedan bär det av till Malmö med Frida. Ska införskaffa nylonstrumpor med mönster och kanske något fint från Monki eller Myrorna. Vitt puder ska jag också hitta. Jag ska klä ut mig till ett mördar-pop-corn på fredag. Jippie! Ett tjockt pop-corn. Godnatt på er sötnosar!

OrangeOrangeOrangeOrange.
Avslöjande.

Tänkte visa hur resultatet blev av allt mitt pysslande i rummet. Dock har jag inte målat schackrutigt på den vita kanten men det kommer.

Tyvärr ganska suddiga bilder.


God morgon!

Morgon var det ja. Jag har precis avslutat på den svarta fondväggen i mitt rum. Nu är det bara de schackrutiga kvar som jag ska fixa med. Men inte nu. Jag känner att jag har fått för lite frisk luft och för mycket av den doftande färgen. Sp det blir väl till att ut och röra på sig lite. Ha det suveränt nu! Puss.


Mina armar värker!

Efter en lång dag av bara målande värker mina armar bombmycket. Jag behöver nog en rejäl dos av te och mörk choklad, sedan är allt nog bra igen. Imorgon ska jag skissa på Kläder på mitt sätt. Ett skolarbete som ska vara klart nästa vecka. Vi ska designa eller rita av tre outfits och kunna berätta om dem. Vi ska även skriva en bit om mode och om vad mode har för betydelse i samhället. Ett omslag ska jag också pyssla ihop. Det här kommer bli grejt!
Ciao vänner!


On the floor.
Ett helt nytt intryck.

Hej! Idag målade jag om halva mitt rum. Det blir olika gröna nyanser. Imorgon fortsätter jag. Då ska jag måla en kant schackrutigt och teckna peacemärken på väggen. Detta blir perfekt! Litet smakprov? Jadå!


Vägg med garderob..

Backflash.Flashback.Älska 70-tal.De blåa som snart kommer hem i brevlådan. Kan knappt vänta! Så 70-tal från H&M.

Hemma i mitt rosa rum.

Hej på er! Precis hemkommen från Båstad. Oj vilken tid det ska ta. Men det är skönt att komma hem. Till sitt rosa rum. Haha. Jag ska faktiskt måla om här på lovet. Ska bli kul. Vet bara inte vilken färg jag ska välja. Jag tänkte något i aprikost, gräddvitt och grönt. Men jag har inte bestämt mig. Får väl sticka till affären för att sno färgkartor. Något höstigt kommer det i alla fall bli. Ikväll bli det antagligen film och god mat. Och sova ska jag göra, så härligt! Kram.

Fias tävling!


Tävlingen finns hos Sofia: sofiasfashionroom.blogg.se

Eye-toy-vildar!

Hej det var längesedan. Mitt senaste inlägg är ju historia! Vi spelar eye-toy långt in på natten och gått med i en tv-spelsklubb med kakor och skratt. Skojskoj!
Fia och Sara spelar Eye-toy!


Jag sitter och myser i sänghörnan med halsduk på och smattrande tagentbord.


RSS 2.0