Spindelnät.Idag har det varit varmt. Jag och Jem har kämpat oss genom S:hamn med vår bullkorg för att tjäna ihop lite pengar. Men det gick bra. Vi sålde nästan alla bullar. Resten åt vi själva upp. Haha. Sedan har vi gått på cirkus, jag, Frida och Alice. Det var trevligt. Passade på att ta lite bilder också, i trädgården. Annars har det varit en lugn dag. Cyklat en mil gjorde jag visst också. Skönt med motion. Det behöver man ibland haha.


Kommentarer
Postat av: Jessica

Svar: tack :)

Cool bild, msigt med circus :)

2008-07-31 @ 08:56:24
URL: http://jels.blogg.se/
Postat av: SE HIT !!

Hej. Har du hört talas om GratisBio.se? Det är en superbra sida där du enkelt tjänar poäng. Alla kan bli medlem, oavsätt ålder! Innan jag registrerade mig så va jag välldigt osäker, men jag blev väldigt glad sedan när jag insåg hur enkelt det va! Sidan är 100% seriös. När du har samlat tillräkligt många poäng så kan du byta ut det mot biocheckar eller presentkort från H&M, Kicks, Stadium, Åhlens och många många fler! Det enda du går med på är att på mycket enkla sätt och utan kostnader samarbeta med gratisbio och deras sponsorer! Lätt som en plätt!

När du registrerar dig får du 50 poäng, om du klickar på länken nedanför får du 25 poäng extra - alltså 75 poäng totalt. Bra va?

Så vad väntar du på, klicka på länken nedanför.http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=56467Puss & Kram // Lisa

2008-07-31 @ 18:35:07
Postat av: Regine

Kult bilde, men eg hater spindelvev,heheh.. livredd edderkopper. men bildet var jo fint =)

2008-08-01 @ 10:49:37
URL: http://www.regine.devote.se
Postat av: Ida Björck

låter som en bra dag :)

2008-08-01 @ 17:16:55
URL: http://idahbjork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0